Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann PAKS Polonia Linz
343 Std Tactiek 433
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 23.1
zeer goed Schieten zwak
solide Passen slecht
matig Verdedigen zwak


5e minuut.
Bassanelli onderschept slim de pass. Bassanelli geeft een hoge lob. Daar is Hasengrab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felder is nu in balbezit. Felder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Krebs is nu in balbezit. Bassanelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassanelli probeert naar een medespeler te passen. Mannebach rent richting de bal. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Igelmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Lücke passt de bal met de wreef. Kampf is nu in balbezit. Kampf passt de bal in één keer door. Felder rent richting de bal. Felder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lücke is nu in balbezit. Kampf geeft een hoge lob. Krebs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Felder rent richting de bal. Felder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igelmeier trapt de bal weg. Lutz geeft de bal voor. Felder springt en kopt de bal. Igelmeier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 1:0

25e minuut.
Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder passt de bal met de wreef. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel. Igelmeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 2:0

27e minuut.
Trattner rent richting de bal. Kampf onderschept slim de pass. Kampf speelt de bal door. Schmitz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lücke passt de bal met de wreef. Schmitz rent richting de bal. Schmitz passt de bal zonder na te denken. Felder rent richting de bal. Felder haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier bokst de bal weg.

29e minuut.
Bassanelli met een sublieme pass. Lücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lücke geeft een lange en hoge pass. Felder rent richting de bal. Felder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 3:0

34e minuut.
Zehetner is nu in balbezit. Zehetner geeft de bal voor. Bassanelli geeft een hoge lob. Felder heeft problemen om de bal te vangen. Felder haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Kampf speelt de bal door. Schmitz is nu in balbezit. Mannebach rent richting de bal. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 26%, PAKS Polonia Linz 74%.
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 3:0

46e minuut.
Radmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz verovert de bal door een tackle van achteren. Lutz met een sublieme pass. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mannebach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mannebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 4:0

49e minuut.
Mannebach rent richting de bal. Mannebach met een sublieme pass. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Felder schiet op doel. Igelmeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Schmitz heeft problemen om de bal te vangen. Felder bereikt de bal nog maar net als eerste. Krebs verovert de bal door een tackle van achteren. Schmitz verovert de bal door een tackle van achteren. Schmitz haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Igelmeier speelt de bal door. Lutz kopt de bal weg. Daar is Krebs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannebach rent richting de bal. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Igelmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Schmitz is nu in balbezit. Schmitz met een sublieme pass. Klungelig pakt Hasengrab de bal. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 5:0

59e minuut.
Lutz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Felder de bal. Felder met een sublieme pass. Daar is Mannebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Igelmeier probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Harnik is nu in balbezit. Harnik geeft een hoge lob. Felder rent richting de bal. Felder draait met de bal, schiet en ... Igelmeier werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 6:0

72e minuut.
Hasengrab met een harde bal richting middenveld. Lücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lücke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Felder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felder haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Kampf passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Schmitz de bal. Mannebach rent richting de bal. Mannebach haalt uit met een fantastische trap. Igelmeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 7:0

78e minuut.
Lutz is nu in balbezit. Lutz speelt de bal door. Felder is nu in balbezit. Felder draait met de bal, schiet en ... Igelmeier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 8:0

85e minuut.
Lutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lutz geeft een hoge lob. Radmüller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mannebach rent richting de bal. Mannebach schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Doeltrap. Hasengrab trapt de bal weg. Kampf speelt de bal door. Daar is Mannebach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mannebach draait met de bal, schiet en ... Igelmeier probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Lücke passt de bal in één keer door. Kampf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kampf passt de bal met de wreef. Felder is nu in balbezit. Felder haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Felder rent richting de bal. Felder haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Schmitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmitz passt de bal in één keer door. Felder rent richting de bal. Felder schiet op doel. Hasengrab probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Felder geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Schmitz kopt de bal weg. Mannebach is nu in balbezit. Mannebach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 10%, PAKS Polonia Linz 90%.
Feijahoat Rottenmann - PAKS Polonia Linz 9:0