Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austria Bobo2008
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


30e minuut.
Kügler kopt de bal weg. Daar is Dorr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falke bereikt de bal nog maar net als eerste. Kügler onderschept slim de pass. Kügler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Manno verovert de bal door een tackle van achteren. Manno speelt de bal door. Gugginger met een sublieme pass. Schöttel is nu in balbezit. Schöttel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
austria - Bobo2008 1:0

41e minuut.
Schmitt is nu in balbezit. Rickertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickertsen probeert naar een medespeler te passen. Kügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kügler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 56%, Bobo2008 44%.
austria - Bobo2008 1:0

48e minuut.
Rickertsen kopt de bal weg. Falke probeert de bal aan de voet te houden. Dorr rent richting de bal. Kügler is nu in balbezit. Kügler draait met de bal, schiet en ... Seidl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Wiesel rent richting de bal. Wiesel geeft een lange en hoge pass. Römer probeert naar een medespeler te passen. Kügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kügler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Buchforst bereikt de bal nog maar net als eerste. Rickertsen onderschept slim de pass. Rickertsen speelt de bal door. Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 51%, Bobo2008 49%.
austria - Bobo2008 1:0