Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobo2008 austria
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten average
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Schmitt is nu in balbezit. Schöttel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt is nu in balbezit. Schöttel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöttel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobo2008 - austria 0:1

14e minuut.
Mosner onderschept slim de pass. Forcher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gugginger. Gugginger krijgt een gele kaart. Forcher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Forcher zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Falke kopt de bal weg. Fischeisen is nu in balbezit. Fischeisen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bobo2008 - austria 1:1

17e minuut.
Manno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Forcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischeisen rent richting de bal. Fischeisen schiet op doel. Gugginger probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Schöttel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grobsteiner. Grobsteiner krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Sindelar geeft een hoge lob. Inworp. Bogensperger met de inworp. Manno bereikt de bal nog maar net als eerste. Manno geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Schöttel maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobo2008 - austria 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobo2008 46%, austria 54%.
Bobo2008 - austria 1:2

56e minuut.
Lindenberger geeft de bal voor. Mosner is nu in balbezit. Mosner geeft de bal voor. Gugginger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugginger haalt uit met een fantastische trap. Resnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Grobsteiner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merkel met een snelle inworp. Schmitt rent richting de bal. Schmitt draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Gugginger bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischeisen onderschept slim de pass. Fischeisen passt de bal in één keer door. Kügler is nu in balbezit. Kügler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bogensperger met een sublieme pass. Mosner rent richting de bal. Mosner geeft een lange en hoge pass. Grobsteiner is nu in balbezit. Grobsteiner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Heindl met de inworp. Fischeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gugginger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fischeisen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fischeisen kan niet meer verder spelen. Rickertsen komt het veld opgelopen. Kügler neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bobo2008 - austria 2:2

84e minuut.
Schöttel met een sublieme pass. Daar is Schmitt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kügler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bobo2008 - austria 3:2

89e minuut.
Schmitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt geeft de bal voor. Manno probeert de bal aan de voet te houden. Schöttel rent richting de bal. Schöttel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bobo2008 - austria 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobo2008 45%, austria 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bobo2008 - austria 3:3