Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Söding Bobo2008
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 21.5
solid Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


1e minuut.
Dunev probeert naar een medespeler te passen. Arellano rent richting de bal. Arellano geeft een hoge lob. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Arellano is nu in balbezit. Sindelar is nu in balbezit. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 1:0

16e minuut.
Forcher met een sublieme pass. Roggiano met een sublieme pass. Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 2:0

20e minuut.
Mosner kopt de bal weg. Inworp. Altamiro met een snelle inworp. Dunev is nu in balbezit. Dunev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Resnik trapt de bal weg van het doel. Roggiano kopt de bal weg. Dunev is nu in balbezit. Daar is Dunev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dunev haalt uit met een fantastische trap. Resnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Altamiro probeert naar een medespeler te passen. Dunev rent richting de bal. Dunev passt de bal in één keer door. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 3:0

28e minuut.
Arellano rent richting de bal. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap. Resnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 4:0

30e minuut.
Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev met een sublieme pass. Arellano is nu in balbezit. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 5:0

33e minuut.
Sindelar probeert naar een medespeler te passen. Altamiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner is nu in balbezit. Altamiro verovert de bal door een tackle van achteren. Altamiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 6:0

38e minuut.
Roggiano kopt de bal weg. Mosner rent richting de bal. Dunev is nu in balbezit. Altamiro is nu in balbezit. Altamiro geeft de bal voor. Resnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Griffiths probeert naar een medespeler te passen. Czamaran rent richting de bal. Czamaran passt de bal zonder na te denken. Arellano is nu in balbezit. Arellano draait met de bal, schiet en ... Resnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Roggiano passt de bal in één keer door. Altamiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner begaat een overtreding. Mosner krijgt een gele kaart. Altamiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Dunev met een snel genomen vrije trap. Altamiro rent richting de bal. Altamiro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 27%, Bobo2008 73%.
IFK Söding - Bobo2008 6:0

52e minuut.
Resnik speelt de bal door. Roggiano kopt de bal weg. Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Altamiro onderschept slim de pass. Altamiro passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Krukowiecki onderschept slim de pass. Krukowiecki passt de bal zonder na te denken. Arellano rent richting de bal. Dunev is nu in balbezit. Dunev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grobsteiner de bal. Dunev is nu in balbezit. Dunev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Sindelar trapt de bal weg van het doel. Roggiano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roggiano met een sublieme pass. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Resnik trapt de bal weg van het doel. Griffiths kopt de bal weg. Dunev probeert naar een medespeler te passen. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Roggiano speelt de bal door. Dunev is nu in balbezit. Dunev passt de bal met de wreef. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Griffiths rent richting de bal. Griffiths passt de bal in één keer door. Czamaran bereikt de bal nog maar net als eerste. Czamaran geeft een lange en hoge pass. Arellano maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 7:0

81e minuut.
Kügler heeft problemen om de bal te vangen. Kügler passt de bal in één keer door. Fischeisen controleert de bal met de borst. Dunev is nu in balbezit. Dunev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Resnik trapt de bal weg. Griffiths kopt de bal weg. Dunev rent richting de bal. Dunev schiet op doel. Resnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - Bobo2008 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 24%, Bobo2008 76%.
IFK Söding - Bobo2008 8:0