Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austria RapiiD
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
70% Spel op eigen helft 30%
4 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.2
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Gatzemaier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinger passt de bal met de wreef. Nessinger rent richting de bal. Nessinger draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Merkel bereikt de bal nog maar net als eerste. Riese onderschept slim de pass. Riese passt de bal zonder na te denken. Nessinger rent richting de bal. Nessinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 73%, RapiiD 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
austria - RapiiD 0:0

49e minuut.
Rinner rent richting de bal. Glieder rent richting de bal. Schmitt begaat een overtreding. Schmitt krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Wiesel is nu in balbezit. Wiesel geeft een lange en hoge pass. Kirchheim probeert de bal met de borst te controleren. Schöttel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöttel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Schmitt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmitt passt de bal in één keer door. Schatten bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöttel onderschept slim de pass. Schöttel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 67%, RapiiD 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
austria - RapiiD 0:0