Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Austria Wien2 Neu Rum
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Hauk onderschept slim de pass. Ellinger onderschept slim de pass. Ellinger passt de bal met de wreef. Preinfalk bereikt de bal nog maar net als eerste. Preinfalk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Flohbach geeft de bal voor. Daar is Prändl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hauk krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Bechtel verovert de bal door een tackle van achteren. Bechtel passt de bal zonder na te denken. Preinfalk rent richting de bal. Preinfalk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Austria Wien2 - Neu Rum 0:1

31e minuut.
Klitschko geeft een hoge lob. Inworp. Sellerer met een snelle inworp. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel schiet op doel. Himmelbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Austria Wien2 - Neu Rum 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Austria Wien2 57%, Neu Rum 43%.
FK Austria Wien2 - Neu Rum 0:2

54e minuut.
Dorfkrug verovert de bal door een tackle van achteren. Dorfkrug geeft een lange en hoge pass. Heinen rent richting de bal. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ... Egger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Depp passt de bal in één keer door. Hauk is nu in balbezit. Hauk geeft een lange en hoge pass. Depp bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Bubitz met een sublieme pass. Prändl rent richting de bal. Randak maakt een afschuwelijke overtreding. Randak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Austria Wien2 51%, Neu Rum 49%.
FK Austria Wien2 - Neu Rum 0:2