Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neu Rum RapiiD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Haselböck geeft een hoge lob. Bechtel is nu in balbezit. Riese maakt een afschuwelijke overtreding. Riese krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Körnner passt de bal met de wreef. Solinger rent richting de bal. Solinger speelt de bal door. Nessinger is nu in balbezit. Nessinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Bechtel rent richting de bal. Bechtel met een sublieme pass. Solinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nessinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nessinger draait met de bal, schiet en ... Egger bokst de bal weg.

28e minuut.
Dienst bereikt de bal nog maar net als eerste. Dienst speelt de bal door. Preinfalk is nu in balbezit. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Egger probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bechtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preinfalk is nu in balbezit. Bechtel rent richting de bal. Bechtel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sammer probeert naar een medespeler te passen. Nessinger is nu in balbezit. Nessinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neu Rum - RapiiD 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neu Rum 53%, RapiiD 47%.
Neu Rum - RapiiD 0:1

48e minuut.
Solinger is nu in balbezit. Nessinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Prändl onderschept slim de pass. Solinger onderschept slim de pass. Solinger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Solinger onderschept slim de pass. Ehrlich onderschept slim de pass. Riese tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Riese krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Bechtel is nu in balbezit. Preinfalk bereikt de bal nog maar net als eerste. Okotie onderschept slim de pass. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Talberger geeft de bal voor. Inworp. Körnner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Solinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neu Rum 46%, RapiiD 54%.
Neu Rum - RapiiD 0:1