Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobo2008 FK Austria Wien2
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
27% Spel op eigen helft 73%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.4 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Schutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Schutz geeft de bal voor. Randak is nu in balbezit. Dorr is nu in balbezit. Dorr schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Himmelbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Forcher verovert de bal door een tackle van achteren. Forcher passt de bal zonder na te denken. Kügler is nu in balbezit. Kügler draait met de bal, schiet en ... Klitschko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Welfer verovert de bal door een tackle van achteren. Dorr onderschept slim de pass. Flohbach rent richting de bal. Dorr onderschept slim de pass. Dorr haalt uit met een fantastische trap. Himmelbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobo2008 25%, FK Austria Wien2 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bobo2008 - FK Austria Wien2 0:0

52e minuut.
Forcher speelt de bal door. Dorr bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Randak. Dorr moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dorr kan niet meer verder spelen. Fischeisen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobo2008 28%, FK Austria Wien2 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bobo2008 - FK Austria Wien2 0:0