Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Harpers Neu Rum
Sweep Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
10 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 15.8
solid Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Zöhner bereikt de bal nog maar net als eerste. Zöhner passt de bal met de wreef. Ehrlich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Haselböck kopt de bal weg. Prändl is nu in balbezit. Florea onderschept slim de pass. Florea schiet op doel. Haselböck probeert de bal aan de voet te houden. Egger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Prändl rent richting de bal. Wrzałka onderschept slim de pass. Wrzałka geeft een lange en hoge pass. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste. Dhur schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Dhur verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzałka passt de bal in één keer door. Şahintuğ geeft de bal voor. Dhur krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Harpers - Neu Rum 1:0

43e minuut.
Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrasso verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasso met een sublieme pass. Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Dhur bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Harpers - Neu Rum 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Harpers 27%, Neu Rum 73%.
Red Bull Harpers - Neu Rum 2:0

50e minuut.
Ehrlich geeft de bal voor. Preinfalk kopt de bal weg. Wrzałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel haalt uit met een fantastische trap. Paal! Vares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Carrasso passt de bal in één keer door. Vinereanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinereanu geeft een lange en hoge pass. Florea rent richting de bal. Florea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Şahintuğ verovert de bal door een tackle van achteren. Şahintuğ speelt de bal door. Daar is Haselböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Florea rent richting de bal. Florea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Şahintuğ geeft een lange en hoge pass. Ehrlich probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dhur rent richting de bal. Dhur draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Heinen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Carrasso rent richting de bal. Wrzałka rent richting de bal. Wrzałka speelt de bal door. Florea is nu in balbezit. Florea draait met de bal, schiet en ... Egger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Harpers 34%, Neu Rum 66%.
Red Bull Harpers - Neu Rum 2:0