Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neu Rum IFK Söding
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 30.1
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Bechtel speelt de bal door. Preinfalk heeft problemen om de bal te vangen. Dunev onderschept slim de pass. Dunev schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Junkerich rent richting de bal. Junkerich passt de bal zonder na te denken. Navratil rent richting de bal. Klungelig pakt Dunev de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Junkerich heeft problemen om de bal te vangen. Bechtel is nu in balbezit. Bechtel passt de bal met de wreef. Preinfalk bereikt de bal nog maar net als eerste. Preinfalk draait met de bal, schiet en ... Mikrut verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Navratil heeft problemen om de bal te vangen. Dunev rent richting de bal. Ellinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil verovert de bal door een tackle van achteren. Navratil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Bechtel rent richting de bal. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren. Dunev passt de bal in één keer door. Navratil bereikt de bal nog maar net als eerste. Navratil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Ehrlich rent richting de bal. Navratil is nu in balbezit. Dunev rent richting de bal. Navratil is nu in balbezit. Navratil haalt uit met een fantastische trap. Egger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neu Rum 65%, IFK Söding 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neu Rum - IFK Söding 0:0

51e minuut.
Zöhner is nu in balbezit. Rasmussen verovert de bal door een tackle van achteren. Rasmussen passt de bal in één keer door. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Snopek met een sublieme pass. Navratil rent richting de bal. Prändl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prändl krijgt een gele kaart. Navratil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Füllhorn komt het veld opgelopen. Mikrut komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Prändl rent richting de bal. Füllhorn verovert de bal door een tackle van achteren. Füllhorn passt de bal met de wreef. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev schiet op doel. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Navratil is nu in balbezit. Dunev rent richting de bal. Navratil rent richting de bal. Dunev is nu in balbezit. Dunev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neu Rum - IFK Söding 0:1

73e minuut.
Snopek onderschept slim de pass. Snopek passt de bal met de wreef. Dunev is nu in balbezit. Dunev schiet op doel. Ellinger probeert de bal aan de voet te houden. Egger bokst de bal weg.

75e minuut.
Dunev controleert de bal met de borst. Dunev passt de bal zonder na te denken. Navratil rent richting de bal. Dunev rent richting de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ... Egger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neu Rum - IFK Söding 0:2

83e minuut.
Ellinger geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reizer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dunev rent richting de bal. Dunev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neu Rum - IFK Söding 0:3

88e minuut.
Snopek is nu in balbezit. Ehrlich onderschept slim de pass. Dunev bereikt de bal nog maar net als eerste. Dunev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neu Rum - IFK Söding 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neu Rum 68%, IFK Söding 32%.
Neu Rum - IFK Söding 0:4