Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austria FK Austria Wien2
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 15.6
average Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Randak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hartmann komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Gatzemeier onderschept slim de pass. Gatzemeier passt de bal met de wreef. Depp is nu in balbezit. Depp schiet op doel. Seidl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wiesel met een sublieme pass. Schöttel heeft problemen om de bal te vangen. Schmitt is nu in balbezit. Schöttel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schöttel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
austria - FK Austria Wien2 1:0

19e minuut.
Hollmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bubitz. Bubitz krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Welfer probeert de bal aan de voet te houden. Schmitt is nu in balbezit. Schmitt probeert naar een medespeler te passen. Schöttel rent richting de bal. Schöttel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Falke geeft een hoge lob. Merkel rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hollmann. Merkel roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Merkel kan niet meer verder spelen. Frei komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 53%, FK Austria Wien2 47%.
austria - FK Austria Wien2 1:0

54e minuut.
Nickel met een snelle inworp. Gatzemeier heeft problemen om de bal te vangen. Wiesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiesel geeft een lange en hoge pass. Gatzemeier geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ganztahl bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganztahl geeft een lange en hoge pass. Schmitt kopt de bal weg. Schöttel rent richting de bal. Schöttel haalt uit met een fantastische trap. Himmelbauer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
austria - FK Austria Wien2 2:0

69e minuut.
Rieger probeert naar een medespeler te passen. Hartmann geeft de bal voor. Falke is nu in balbezit. Gatzemeier verovert de bal door een tackle van achteren. Gatzemeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
austria - FK Austria Wien2 2:1

78e minuut.
Rieger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Welfer is nu in balbezit. Welfer speelt de bal door. Depp is nu in balbezit. Depp draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 55%, FK Austria Wien2 45%.
austria - FK Austria Wien2 2:1