Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
austria Neu Rum
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.2
matig Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Prändl speelt de bal door. Sellerer geeft een hoge lob. Falke heeft problemen om de bal te vangen. Kamm bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamm schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Prändl probeert de bal aan de voet te houden. Gugginger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamm verovert de bal door een tackle van achteren. Kamm draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ganztahl de bal onder controle te krijgen. Seidl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bogensperger rent richting de bal. Bogensperger geeft een hoge lob. Heinen heeft problemen om de bal te vangen. Schöttel verovert de bal door een tackle van achteren. Schöttel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Sellerer is nu in balbezit. Sellerer passt de bal met de wreef. Manno probeert de bal aan de voet te houden. Schöttel rent richting de bal. Schöttel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
austria - Neu Rum 1:0

40e minuut.
Falke geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dienst zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bechtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kamm krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
austria - Neu Rum 1:1

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sellerer met de inworp. Schmitt speelt de bal door. Schöttel rent richting de bal. Schöttel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 47%, Neu Rum 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
austria - Neu Rum 1:1

47e minuut.
Talberger is nu in balbezit. Schmitt onderschept slim de pass. Schmitt passt de bal zonder na te denken. Schöttel rent richting de bal. Schöttel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Talberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitt verovert de bal door een tackle van achteren. Schmitt passt de bal met de wreef. Schöttel is nu in balbezit. Schöttel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
austria - Neu Rum 2:1

80e minuut.
Bogensperger raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Eberwein komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: austria 48%, Neu Rum 52%.
austria - Neu Rum 2:1