Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Söding FK Austria Wien2
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 16.6
adequate Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen poor


27e minuut.
Altamiro onderschept slim de pass. Altamiro speelt de bal door. Flohbach is nu in balbezit. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 45%, FK Austria Wien2 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK Söding - FK Austria Wien2 0:0

52e minuut.
Junkerich rent richting de bal. Junkerich speelt de bal door. Flohbach is nu in balbezit. Arellano verovert de bal door een tackle van achteren. Arellano schiet op doel. Himmelbauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Himmelbauer probeert naar een medespeler te passen. Junkerich is nu in balbezit. Junkerich speelt de bal door. Arellano rent richting de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - FK Austria Wien2 1:0

65e minuut.
Muskietorz is nu in balbezit. Muskietorz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Storm de bal. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel. Paal!

66e minuut.
Randak rent richting de bal. Storm verovert de bal door een tackle van achteren. Storm passt de bal in één keer door. Arellano is nu in balbezit. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - FK Austria Wien2 2:0

76e minuut.
Altamiro rent richting de bal. Altamiro geeft een hoge lob. Gerolsmeister speelt de bal door. Daar is Arellano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arellano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Neubauer rent richting de bal. Neubauer geeft een lange en hoge pass. Junkerich met een sublieme pass. Klungelig pakt Arellano de bal. Arellano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Fischer rent richting de bal. Fischer geeft de bal voor. Flohbach heeft problemen om de bal te vangen. Arellano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arellano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Altamiro neemt de hoekschop. Klungelig pakt Flohbach de bal. Arellano rent richting de bal. Arellano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - FK Austria Wien2 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 30%, FK Austria Wien2 70%.
IFK Söding - FK Austria Wien2 3:0