Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bobo2008 Neu Rum
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lindenberger met een harde bal richting middenveld. Daar is Prändl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorr rent richting de bal. Dorr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bobo2008 - Neu Rum 1:0

19e minuut.
Dorr kan de bal niet met de borst controleren. Prändl onderschept slim de pass. Prändl passt de bal zonder na te denken. Preinfalk is nu in balbezit. Preinfalk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grobsteiner kan de bal niet met de borst controleren. Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobsteiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grobsteiner krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kügler haalt uit met een fantastische trap. Heinen kopt de bal weg. Dorr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorr haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobo2008 46%, Neu Rum 54%.
Bobo2008 - Neu Rum 1:0

46e minuut.
Preinfalk met een sublieme pass. Daar is Bechtel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kügler onderschept slim de pass. Kügler haalt uit met een fantastische trap. Egger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechtel is nu in balbezit. Rickertsen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rickertsen krijgt een gele kaart. Bechtel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bechtel kan niet meer verder spelen. Kamm komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Zöhner geeft een lange en hoge pass. Teufel kopt de bal weg. Rickertsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamm onderschept slim de pass. Kamm haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Rickertsen probeert naar een medespeler te passen. Zöhner bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dorr. Dorr krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Klungelig pakt Mosner de bal. Mosner geeft een hoge lob. Prändl probeert de bal aan de voet te houden. Dorr is nu in balbezit. Dorr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Schutz verovert de bal door een tackle van achteren. Schutz speelt de bal door. Heinen is nu in balbezit. Kügler onderschept slim de pass. Kügler schiet op doel. Egger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Heindl bereikt de bal nog maar net als eerste. Heindl speelt de bal door. Kügler is nu in balbezit. Kügler schiet op doel. Egger werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bobo2008 43%, Neu Rum 57%.
Bobo2008 - Neu Rum 1:0