Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neu Rum Bobo2008
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 21.9
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Schutz is nu in balbezit. Talberger onderschept slim de pass. Talberger met een sublieme pass. Kügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kügler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Daar is Kügler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorr kopt de bal weg. Kügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kügler haalt uit met een fantastische trap. Egger probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ehrlich speelt de bal door. Daar is Heindl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zöhner speelt de bal door. Dorr is nu in balbezit. Dorr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Grobsteiner onderschept slim de pass. Grobsteiner passt de bal met de wreef. Dorr is nu in balbezit. Dorr haalt uit met een fantastische trap. Egger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Prändl is nu in balbezit. Dorr onderschept slim de pass. Dorr probeert naar een medespeler te passen. Kügler is nu in balbezit. Kügler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Ehrlich de bal. Dorr bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorr probeert naar een medespeler te passen. Kügler rent richting de bal. Kügler haalt uit met een fantastische trap. Egger kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neu Rum 68%, Bobo2008 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neu Rum - Bobo2008 0:0

57e minuut.
Dorr is nu in balbezit. Heindl is nu in balbezit. Dorr rent richting de bal. Heindl is nu in balbezit. Heindl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neu Rum - Bobo2008 0:1

57e minuut.
Daar is Kamm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorr bereikt de bal nog maar net als eerste. Preinfalk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Preinfalk krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mosner onderschept slim de pass. Ehrlich rent richting de bal. Mosner begaat een overtreding. Ehrlich raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ehrlich kan niet meer verder spelen. Gagl komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Sindelar kopt de bal weg. Teufel speelt de bal door. Kügler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorr is nu in balbezit. Dorr draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Egger probeert naar een medespeler te passen. Grobsteiner rent richting de bal. Sellerer begaat een overtreding. Grobsteiner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neu Rum 78%, Bobo2008 22%.
Neu Rum - Bobo2008 0:1