Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RapiiD FK Austria Wien2
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Riese is nu in balbezit. Gatzemeier onderschept slim de pass. Daar is Depp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Depp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Gatzemaier met een snelle inworp. Solinger is nu in balbezit. Solinger geeft een hoge lob. Nessinger rent richting de bal. Nessinger draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kirchheim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nickel met een snelle inworp. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gatzemaier raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Oger komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Riese verovert de bal door een tackle van achteren. Riese geeft een lange en hoge pass. Nessinger heeft problemen om de bal te vangen. Solinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Gatzemeier rent richting de bal. Depp is nu in balbezit. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Depp is nu in balbezit. Depp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RapiiD - FK Austria Wien2 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RapiiD 48%, FK Austria Wien2 52%.
RapiiD - FK Austria Wien2 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RapiiD 42%, FK Austria Wien2 58%.
RapiiD - FK Austria Wien2 0:1