Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Austria Wien2 RapiiD
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bubitz met de inworp. Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier schiet op doel. Sammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Austria Wien2 - RapiiD 1:0

22e minuut.
Körnner passt de bal in één keer door. Nessinger is nu in balbezit. Welfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Solinger onderschept slim de pass. Solinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Sammer met een harde bal richting middenveld. Nessinger kopt de bal weg. Solinger is nu in balbezit. Solinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Austria Wien2 62%, RapiiD 38%.
FK Austria Wien2 - RapiiD 1:0

53e minuut.
Oger met een snelle inworp. Dorfkrug onderschept slim de pass. Solinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nessinger is nu in balbezit. Nessinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Austria Wien2 - RapiiD 1:1

58e minuut.
Rieger geeft een lange en hoge pass. Inworp. Körnner met een snelle inworp. Solinger is nu in balbezit. Solinger draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Schatten geeft de bal voor. Okotie bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nickel. Nickel krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Nessinger verovert de bal door een tackle van achteren. Welfer maakt een afschuwelijke overtreding. Nessinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solinger met een snel genomen vrije trap. Nessinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Nessinger schiet op doel. Himmelbauer bokst de bal weg.

77e minuut.
Welfer is nu in balbezit. Solinger verovert de bal door een tackle van achteren. Solinger probeert naar een medespeler te passen. Nessinger rent richting de bal. Nessinger haalt uit met een fantastische trap. Himmelbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Austria Wien2 50%, RapiiD 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK Austria Wien2 - RapiiD 1:1