Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oliverjuventus AFC Austrian Black Knights
Normal Tactiek t3
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 38.8
weak Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Górnicz rent richting de bal. Górnicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oebster de bal. Fanizza geeft de bal voor. Deutsch krijgt zijn hoofd ertegen. Dahlenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Fanizza kopt de bal weg. Roh heeft problemen om de bal te vangen. Oebster is nu in balbezit. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:1

12e minuut.
Wong geeft de bal voor. Daar is Bürgmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Dahlenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:2

15e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg geeft de bal voor. Plettenberg kopt de bal weg. Deutsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanizza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg geeft de bal voor. Deutsch krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Goldberg onderschept slim de pass. Goldberg geeft de bal voor. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr schiet op doel. Dahlenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:3

21e minuut.
Oebster is nu in balbezit. Fanizza probeert naar een medespeler te passen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bürgmann de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:4

24e minuut.
Plettenberg geeft een lange en hoge pass. Oebster probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:5

25e minuut.
Borović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Oberreiter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Huemer geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Deutsch kopt de bal weg. Klungelig pakt Nacht de bal. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr schiet op doel. Dahlenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:6

29e minuut.
Deutsch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Falkenau komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oliverjuventus 69%, AFC Austrian Black Knights 31%.
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:6

54e minuut.
Daar is Nacht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Falkenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fanizza de bal. Fanizza schiet op doel. Dahlenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Goldberg geeft de bal voor. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Plettenberg is nu in balbezit. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza passt de bal met de wreef. Falkenau heeft problemen om de bal te vangen. Falkenau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Klungelig pakt Taboga de bal. Taboga met een sublieme pass. Falkenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenau draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Goldberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg probeert naar een medespeler te passen. Fanizza speelt de bal door. Falkenau rent richting de bal. Falkenau draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Brunmayr speelt de bal door. Falkenau rent richting de bal. Falkenau schiet op doel. Nacht probeert de bal aan de voet te houden. Dahlenburg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:7

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dahlenburg trapt de bal weg van het doel. Goldberg kopt de bal weg. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza geeft een lange en hoge pass. Dahlenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oliverjuventus 73%, AFC Austrian Black Knights 27%.
oliverjuventus - AFC Austrian Black Knights 0:7