Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
masih12 AFC Austrian Black Knights
Normal Tactiek t3
42% Balbezit 58%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
16.4 gemiddelde waardering 44.5
poor Schieten solid
weak Passen adequate
hopeless Verdedigen solid


2e minuut.
Fanizza onderschept slim de pass. Lobstein onderschept slim de pass. Lobstein met een sublieme pass. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Madl is nu in balbezit. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza passt de bal met de wreef. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:1

9e minuut.
Fanizza speelt de bal door. Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fritz rent richting de bal. Plettenberg onderschept slim de pass. Plettenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Redlinger kopt de bal weg. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg met een sublieme pass. Meisner heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Fanizza rent richting de bal. Fanizza passt de bal zonder na te denken. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:2

28e minuut.
Lixen is nu in balbezit. Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Wollermann de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meisner zal de hoekschop nemen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Finstermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

38e minuut.
Wollermann is nu in balbezit. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza speelt de bal door. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner haalt uit met een fantastische trap. Finstermann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza met een sublieme pass. Daar is Geroldinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Rennhak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guggenbichler komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Meisner kopt de bal weg. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Detzlhofer passt de bal zonder na te denken. Vilhena geeft een hoge lob. Fritz heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 81%, AFC Austrian Black Knights 19%.
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:3

47e minuut.
Fanizza passt de bal zonder na te denken. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg passt de bal zonder na te denken. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Seifert met een sublieme pass. Klungelig pakt Lobstein de bal. Fanizza onderschept slim de pass. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Redlinger controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Fritz neemt vlug de vrije trap. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilhena met een snelle inworp. Fanizza geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Finstermann met een sublieme pass. Vilhena controleert de bal met de borst. Vilhena speelt de bal door. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Finstermann niet meer kan verder spelen. Weigang komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Meisner met een snelle inworp. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza geeft een hoge lob. Redlinger is nu in balbezit. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Wollermann passt de bal zonder na te denken. Detzlhofer met een sublieme pass. Redlinger is nu in balbezit. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:4

69e minuut.
Na een snelle pass probeert Fanizza de bal onder controle te krijgen. Madl rent richting de bal. Fanizza onderschept slim de pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Weigang kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:5

70e minuut.
Borović met een sublieme pass. Klungelig pakt Detzlhofer de bal. Detzlhofer speelt de bal door. Redlinger rent richting de bal. Redlinger haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:6

72e minuut.
Seiser is nu in balbezit. Seiser speelt de bal door. Fritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner rent richting de bal. Meisner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:7

83e minuut.
Geroldinger geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanizza met een snelle inworp. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer geeft een hoge lob. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Weigang probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:8

90e minuut.
Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza geeft de bal voor. Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 75%, AFC Austrian Black Knights 25%.
masih12 - AFC Austrian Black Knights 0:8