Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kärnten Arsenal Ajax
andi Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mendt rent richting de bal. Türmer onderschept slim de pass. Türmer geeft een hoge lob. Feuerstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Hobl verovert de bal door een tackle van achteren. Hofmann kan de bal niet met de borst controleren. Maus verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Gartner verovert de bal door een tackle van achteren. Gartner passt de bal zonder na te denken. Zaremba is nu in balbezit. Tschauner rent richting de bal. Tschauner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - Arsenal Ajax 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kärnten 36%, Arsenal Ajax 64%.
fc kärnten - Arsenal Ajax 0:1

47e minuut.
Heidrich met een sublieme pass. Gartner is nu in balbezit. Gartner passt de bal zonder na te denken. Obermayer rent richting de bal. Obermayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc kärnten - Arsenal Ajax 1:1

51e minuut.
Hobl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobl begaat een overtreding. Mendt raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kärnten 31%, Arsenal Ajax 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kärnten - Arsenal Ajax 1:1