Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
oliverjuventus masih12
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Oebster is nu in balbezit. Seiser verovert de bal door een tackle van achteren. Seiser probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Guggenbichler de bal. Guggenbichler schiet op doel. Dahlenburg bokst de bal weg.

8e minuut.
Madl rent richting de bal. Huemer onderschept slim de pass. Huemer passt de bal zonder na te denken. Krasselt is nu in balbezit. Krasselt schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Geroldinger geeft een lange en hoge pass. Nacht kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Seiser de bal onder controle te krijgen. Guggenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guggenbichler schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Oebster bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser speelt de bal door. Guggenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guggenbichler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - masih12 0:1

29e minuut.
Seiser passt de bal in één keer door. Guggenbichler rent richting de bal. Bürgmann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guggenbichler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Frei komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Frei is nu in balbezit. Huemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Huemer met een sublieme pass. Krasselt rent richting de bal. Krasselt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Madl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schmidbauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Huemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Huemer geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Oberreiter rent richting de bal. Seifert verovert de bal door een tackle van achteren. Seifert probeert naar een medespeler te passen. Guggenbichler rent richting de bal. Guggenbichler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - masih12 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oliverjuventus 54%, masih12 46%.
oliverjuventus - masih12 0:2

50e minuut.
Schmidbauer passt de bal in één keer door. Daar is Huemer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huemer met een sublieme pass. Krasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasselt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Daar is Geroldinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasselt rent richting de bal. Geroldinger is nu in balbezit. Krasselt verovert de bal door een tackle van achteren. Krasselt haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Lixen kopt de bal weg. Huemer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frei. Frei krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Huemer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taboga met een snel genomen vrije trap. Weigang speelt de bal door. Taboga heeft problemen om de bal te vangen. Huemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Huemer schiet op doel. Weigang verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Taboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser onderschept slim de pass. Seiser met een sublieme pass. Guggenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guggenbichler draait met de bal, schiet en ... Dahlenburg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hurt geeft een lange en hoge pass. Krasselt rent richting de bal. Geroldinger rent richting de bal. Krasselt onderschept slim de pass. Krasselt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
oliverjuventus - masih12 1:2

83e minuut.
Madl met een sublieme pass. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser speelt de bal door. Guggenbichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Guggenbichler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Huemer bereikt de bal nog maar net als eerste. Madl is nu in balbezit. Huemer begaat een overtreding. Madl roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Madl kan niet meer verder spelen. Lobstein komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: oliverjuventus 43%, masih12 57%.
oliverjuventus - masih12 1:2