Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights young boys bjk
t3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
13% Spel op eigen helft 87%
43 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 14.7
good Schieten poor
good Passen hopeless
good Verdedigen hopeless


6e minuut.
Meisner passt de bal in één keer door. Fanizza met een sublieme pass. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Bruckner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 1:0

6e minuut.
Klungelig pakt Erzbaron de bal. Weiland is nu in balbezit. Weiland met een sublieme pass. Klungelig pakt Deutsch de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Weiland heeft problemen om de bal te vangen. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza passt de bal met de wreef. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Fanizza kopt de bal weg. Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wück rent richting de bal. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Redlinger schiet op doel. Bruckner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 2:0

19e minuut.
Fanizza geeft de bal voor. Meisner rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meisner zal de hoekschop nemen. Deutsch maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Holzer geeft de bal voor. Kitzler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kitzler geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Deutsch de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Redlinger onderschept slim de pass. Redlinger schiet op doel. Holzer probeert de bal aan de voet te houden. Meisner is nu in balbezit. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Deinhofer met een harde bal richting middenveld. Fanizza kan de bal niet met de borst controleren. Fanizza passt de bal zonder na te denken. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Walk verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza probeert naar een medespeler te passen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Bruckner bokst de bal weg. Springer is nu in balbezit. Springer geeft de bal voor. Braumeister kopt de bal weg. Fanizza geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 3:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilhena met een snelle inworp. Lücke is nu in balbezit. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Walk is nu in balbezit. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza passt de bal in één keer door. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 4:0

43e minuut.
Holzer geeft een hoge lob. Inworp. Fanizza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Meisner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 19%, young boys bjk 81%.
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 4:0

50e minuut.
Walk rent richting de bal. Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena geeft een hoge lob. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Bruckner met een harde bal richting middenveld. Fanizza kopt de bal weg. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 5:0

57e minuut.
Weiland is nu in balbezit. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza speelt de bal door. Meisner is nu in balbezit. Meisner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Redlinger onderschept slim de pass. Springer rent richting de bal. Redlinger verovert de bal door een tackle van achteren. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Bruckner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 6:0

60e minuut.
Deutsch passt de bal in één keer door. Lücke speelt de bal door. Springer met een sublieme pass. Redlinger rent richting de bal. Redlinger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 7:0

62e minuut.
Vilhena speelt de bal door. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza passt de bal in één keer door. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Bruckner bokst de bal weg. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 8:0

66e minuut.
Daar is Redlinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Redlinger geeft de bal voor. Weiland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Goldberg verovert de bal door een tackle van achteren. Goldberg geeft een hoge lob. Springer heeft problemen om de bal te vangen. Redlinger rent richting de bal. Redlinger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bruckner met een harde bal richting middenveld. Vilhena bereikt de bal nog maar net als eerste. Vilhena geeft een hoge lob. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel. De bal raakt de paal.

73e minuut.
Fanizza geeft een hoge lob. Deinhofer kopt de bal weg. Walk is nu in balbezit. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Goldberg onderschept slim de pass. Fanizza is nu in balbezit. Fanizza passt de bal met de wreef. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Goldberg geeft een hoge lob. Springer heeft problemen om de bal te vangen. Redlinger rent richting de bal. Redlinger schiet op doel. Bruckner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 9:0

84e minuut.
Springer kopt de bal weg. Wück rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Redlinger. Redlinger krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Fanizza probeert naar een medespeler te passen. Goldberg rent richting de bal. Goldberg geeft de bal voor. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Vilhena met een sublieme pass. Meisner rent richting de bal. Holzer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Holzer krijgt een gele kaart. Meisner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Deutsch zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 7%, young boys bjk 93%.
AFC Austrian Black Knights - young boys bjk 9:0