Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ajax steinhaus
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Klungelig pakt Feuerstein de bal. Burghart kopt de bal weg. Klungelig pakt Dippler de bal. Förster rent richting de bal. Förster haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Heim geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Unglück rent richting de bal. Tschauner onderschept slim de pass. Tschauner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 70%, steinhaus 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Ajax - steinhaus 0:0

54e minuut.
Dippler heeft problemen om de bal te vangen. Teufl verovert de bal door een tackle van achteren. Teufl speelt de bal door. Förster is nu in balbezit. Förster schiet op doel. Brandauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Tschauner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Franzke komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Unglück rent richting de bal. Unglück passt de bal zonder na te denken. Hofmann speelt de bal door. Feuerstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerstein geeft een hoge lob. Hoffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Murauer met een sublieme pass. Unglück is nu in balbezit. Franzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Franzke haalt uit met een fantastische trap. Hoffer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - steinhaus 1:0

82e minuut.
Kaiserseder verovert de bal door een tackle van achteren. Kaiserseder geeft een lange en hoge pass. Peter geeft de bal voor. Franzke rent richting de bal. Franzke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - steinhaus 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 44%, steinhaus 56%.
Arsenal Ajax - steinhaus 2:0