Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kremser CF AFC Austrian Black Knights
Normal Tactiek t3
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
15.4 gemiddelde waardering 32.5
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Jagersberger geeft de bal voor. Inworp. Detzlhofer met een snelle inworp. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr haalt uit met een fantastische trap. Mitterböck bokst de bal weg. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:1

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Kamm de bal onder controle te krijgen. Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer geeft een lange en hoge pass. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:2

10e minuut.
Lechner is nu in balbezit. Brunmayr verovert de bal door een tackle van achteren. Brunmayr geeft een hoge lob. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Detzlhofer geeft de bal voor. Plettenberg kopt de bal weg. Meisner probeert de bal aan de voet te houden. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitterböck trapt de bal weg van het doel. Roh is nu in balbezit. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Brunmayr rent richting de bal. Brunmayr passt de bal zonder na te denken. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Steiner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Detzlhofer geeft een hoge lob. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelzl begaat een overtreding. Pelzl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 63%, AFC Austrian Black Knights 37%.
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:2

50e minuut.
Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer passt de bal zonder na te denken. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Mitterböck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:3

60e minuut.
Menegucci is nu in balbezit. Menegucci geeft een hoge lob. Steiner heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:4

61e minuut.
Menegucci met een snelle inworp. Detzlhofer is nu in balbezit. Detzlhofer passt de bal in één keer door. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Gardaš onderschept slim de pass. Gardaš geeft de bal voor. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Mitterböck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Meisner is nu in balbezit. Pelzl rent richting de bal. Meisner verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:5

71e minuut.
Gardaš raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Golz komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Roh met de inworp. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauengauer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meisner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plettenberg legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:6

78e minuut.
Detzlhofer met een sublieme pass. Meisner rent richting de bal. Steiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Detzlhofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Detzlhofer passt de bal in één keer door. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ... Mitterböck probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:7

87e minuut.
Roh geeft een hoge lob. Brunmayr probeert de bal aan de voet te houden. Detzlhofer met een sublieme pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 67%, AFC Austrian Black Knights 33%.
kremser CF - AFC Austrian Black Knights 0:7