Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights kremser CF
p3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
14% Spel op eigen helft 86%
39 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.8 gemiddelde waardering 17.1
good Schieten poor
adequate Passen poor
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Häupl is nu in balbezit. Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Menegucci probeert naar een medespeler te passen. Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 1:0

5e minuut.
Menegucci rent richting de bal. Menegucci passt de bal zonder na te denken. Sidders rent richting de bal. Sidders geeft een hoge lob. Plettenberg springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 2:0

8e minuut.
Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug passt de bal zonder na te denken. Pflaster rent richting de bal. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sidders onderschept slim de pass. Sidders passt de bal met de wreef. Plettenberg rent richting de bal. Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 3:0

15e minuut.
Häupl bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegucci onderschept slim de pass. Pflaster is nu in balbezit. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Raucherbrug onderschept slim de pass. Raucherbrug passt de bal zonder na te denken. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Mitterböck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 4:0

32e minuut.
Górnicz met een sublieme pass. Sidders probeert naar een medespeler te passen. Pflaster rent richting de bal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster schiet op doel. Pelzl probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Sidders passt de bal in één keer door. Raucherbrug rent richting de bal. Jagersberger onderschept slim de pass. Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Doeltrap. Mitterböck met een harde bal richting middenveld. Kamm kopt de bal weg. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 5:0

40e minuut.
Kamm is nu in balbezit. Sidders onderschept slim de pass. Sidders met een sublieme pass. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Borović onderschept slim de pass. Borović speelt de bal door. Sidders speelt de bal door. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Häupl rent richting de bal. Häupl met een sublieme pass. Daar is Döck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 21%, kremser CF 79%.
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 5:0

51e minuut.
Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza geeft de bal voor. Pelzl probeert de bal met de borst te controleren. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mitterböck probeert wanhopig de bal te grijpen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 6:0

59e minuut.
Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Döck is nu in balbezit. Menegucci onderschept slim de pass. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 7:0

63e minuut.
Jagersberger heeft problemen om de bal te vangen. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg is nu in balbezit. Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug haalt uit met een fantastische trap. Mitterböck bokst de bal weg. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 8:0

65e minuut.
Mitterböck geeft een hoge lob. Inworp. Sidders met de inworp. Menegucci rent richting de bal. Menegucci geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vilhena is nu in balbezit. Klungelig pakt Vilhena de bal. Vilhena met een sublieme pass. Raucherbrug rent richting de bal. Raucherbrug draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Menegucci met een sublieme pass. Sidders heeft problemen om de bal te vangen. Sidders geeft de bal voor. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 9:0

76e minuut.
Vilhena met een sublieme pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster is nu in balbezit. Raucherbrug is nu in balbezit. Raucherbrug schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 10:0

80e minuut.
Pflaster probeert naar een medespeler te passen. Menegucci rent richting de bal. Menegucci geeft een hoge lob. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sidders onderschept slim de pass. Sidders passt de bal in één keer door. Plettenberg met een sublieme pass. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sidders is nu in balbezit. Sidders passt de bal in één keer door. Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Sidders is nu in balbezit. Sidders passt de bal zonder na te denken. Menegucci met een sublieme pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 6%, kremser CF 94%.
AFC Austrian Black Knights - kremser CF 10:0