Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
masih12 steinhaus
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Gschwobat bereikt de bal nog maar net als eerste. Förster verovert de bal door een tackle van achteren. Frei schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frei is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Förster raakt geblesseerd tijdens het duel. Unglück zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Finstermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Unglück rent richting de bal. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser passt de bal zonder na te denken. Rennhak rent richting de bal. Rennhak schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Geroldinger trapt de bal weg van het doel. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser speelt de bal door. Rennhak rent richting de bal. Rennhak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Geroldinger geeft een hoge lob. Murauer kopt de bal weg. Daar is Wollermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melka rent richting de bal. Melka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Einstein zal de hoekschop nemen. Teufl bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufl draait met de bal, schiet en ... Förster probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Unglück probeert de bal aan de voet te houden. Seiser rent richting de bal. Seiser speelt de bal door. Daar is Rennhak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rennhak draait met de bal, schiet en ... Paal!

41e minuut.
Sperber bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber geeft een lange en hoge pass. Geroldinger kopt de bal weg. Melka bereikt de bal nog maar net als eerste. Melka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 69%, steinhaus 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
masih12 - steinhaus 0:0

53e minuut.
Hoffer probeert naar een medespeler te passen. Madl bereikt de bal nog maar net als eerste. Madl passt de bal in één keer door. Rennhak rent richting de bal. Rennhak draait met de bal, schiet en ... Hoffer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

70e minuut.
Unglück bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser onderschept slim de pass. Seiser probeert naar een medespeler te passen. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Madl is nu in balbezit. Madl geeft een hoge lob. Seifert kopt de bal weg. Rennhak rent richting de bal. Rennhak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Wollermann geeft een lange en hoge pass. Rennhak rent richting de bal. Unglück onderschept slim de pass. Seiser verovert de bal door een tackle van achteren. Seiser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Seifert passt de bal in één keer door. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser geeft een hoge lob. Lixen rent richting de bal. Lixen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 50%, steinhaus 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
masih12 - steinhaus 0:0