Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kremser CF oliverjuventus
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Lechner rent richting de bal. Oberreiter verovert de bal door een tackle van achteren. Oberreiter met een sublieme pass. Krasselt heeft problemen om de bal te vangen. Krasselt schiet op doel. Mitterböck bokst de bal weg.

12e minuut.
Oebster is nu in balbezit. Oebster geeft een lange en hoge pass. Inworp. Friedl met de inworp. Klex geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Klex bereikt de bal nog maar net als eerste. Klex passt de bal in één keer door. Nacht rent richting de bal. Fengler verovert de bal door een tackle van achteren. Fengler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hurt verovert de bal door een tackle van achteren. Hurt geeft een hoge lob. Steiner kopt de bal weg. Oberreiter rent richting de bal. Oberreiter geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Mitterböck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - oliverjuventus 0:1

22e minuut.
Oberreiter is nu in balbezit. Jagersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Jagersberger probeert naar een medespeler te passen. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schmidbauer met een sublieme pass. Huemer rent richting de bal. Huemer passt de bal met de wreef. Krasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasselt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Taboga speelt de bal door. Daar is Huemer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huemer passt de bal in één keer door. Krasselt bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasselt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - oliverjuventus 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 59%, oliverjuventus 41%.
kremser CF - oliverjuventus 0:2

60e minuut.
Schmidbauer is nu in balbezit. Schmidbauer speelt de bal door. Steiner onderschept slim de pass. Oberreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberreiter geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Huemer speelt de bal door. Schmidbauer geeft de bal voor. Oebster heeft problemen om de bal te vangen. Krasselt rent richting de bal. Krasselt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Döck bereikt de bal nog maar net als eerste. Döck met een sublieme pass. Nacht heeft problemen om de bal te vangen. Fengler rent richting de bal. Fengler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 44%, oliverjuventus 56%.
kremser CF - oliverjuventus 0:2