Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights Arsenal Ajax
off 523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
31 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 16.2
goed Schieten slecht
redelijk Passen zwak
solide Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Meisner rent richting de bal. Meisner passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Peter de bal. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch schiet op doel. Brandauer bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Burghart verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza begaat een overtreding. Fanizza krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Meisner onderschept slim de pass. Fanizza heeft problemen om de bal te vangen. Meisner rent richting de bal. Fanizza rent richting de bal. Fanizza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fanizza passt de bal zonder na te denken. Meisner is nu in balbezit. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel. Brandauer probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 1:0

13e minuut.
Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza geeft de bal voor. Peter heeft problemen om de bal te vangen. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Fanizza onderschept slim de pass. Peter rent richting de bal. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner rent richting de bal. Meisner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Meisner haalt uit met een fantastische trap. Hobl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Fanizza neemt de hoekschop. Deutsch springt en kopt de bal. Brandauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hobl heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vilhena onderschept slim de pass. Vilhena geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kitzler de bal. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 2:0

33e minuut.
Plettenberg rent richting de bal. Meisner is nu in balbezit. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner rent richting de bal. Meisner draait met de bal, schiet en ... Brandauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 3:0

41e minuut.
Kitzler is nu in balbezit. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza passt de bal in één keer door. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 4:0

45e minuut.
Inworp. Fanizza met de inworp. Dippler bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner onderschept slim de pass. Meisner geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 13%, Arsenal Ajax 87%.
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 4:0

48e minuut.
Fanizza probeert naar een medespeler te passen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ... Brandauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 5:0

50e minuut.
Borović onderschept slim de pass. Fanizza is nu in balbezit. Fanizza met een sublieme pass. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidders met de inworp. Klungelig pakt Fanizza de bal. Fanizza geeft een hoge lob. Meisner maakt een snoekduik en kopt de bal. Brandauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 6:0

53e minuut.
Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza met een sublieme pass. Hobl is nu in balbezit. Plettenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 7:0

57e minuut.
Meisner heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg speelt de bal door. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel. Brandauer bokst de bal weg. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 8:0

65e minuut.
Górnicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Fanizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza geeft de bal voor. Brandauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Meisner rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Górnicz verovert de bal door een tackle van achteren. Górnicz geeft een lange en hoge pass. Hobl heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Daar is Hofmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch geeft een lange en hoge pass. Plettenberg springt en kopt de bal. Brandauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Meisner probeert naar een medespeler te passen. Peter speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sidders met een snelle inworp. Deutsch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Menegucci geeft een lange en hoge pass. Sidders kopt de bal weg. Vilhena speelt de bal door. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fanizza geeft een lange en hoge pass. Sidders bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Hofmann ... Strafschop! Hofmann krijgt een gele kaart. Sidders is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Meisner neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 9:0

86e minuut.
Meisner rent richting de bal. Fanizza is nu in balbezit. Fanizza met een sublieme pass. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Plettenberg rent richting de bal. Meisner is nu in balbezit. Plettenberg rent richting de bal. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ... Brandauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 23%, Arsenal Ajax 77%.
AFC Austrian Black Knights - Arsenal Ajax 9:0