Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ajax AFC Austrian Black Knights
Normal Tactiek p3
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 36
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
14.2 gemiddelde waardering 46.5
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen solide


2e minuut.
Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg rent richting de bal. Raucherbrug probeert naar een medespeler te passen. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Menegucci verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster met een sublieme pass. Raucherbrug is nu in balbezit. Raucherbrug schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:1

8e minuut.
Peter rent richting de bal. Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Brandauer probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sidders bereikt de bal nog maar net als eerste. Burghart bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Kitzler rent richting de bal. Raucherbrug verovert de bal door een tackle van achteren. Dippler rent richting de bal. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:2

19e minuut.
Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg heeft problemen om de bal te vangen. Pflaster rent richting de bal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:3

21e minuut.
Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dippler rent richting de bal. Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Sidders probeert de bal met de borst te controleren. Sidders geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peter de bal. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:4

27e minuut.
Sidders speelt de bal door. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg rent richting de bal. Pflaster rent richting de bal. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Sidders met een sublieme pass. Pflaster is nu in balbezit. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Raucherbrug rent richting de bal. Menegucci probeert naar een medespeler te passen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Menegucci passt de bal in één keer door. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plettenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Pflaster neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:5

36e minuut.
Plettenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster is nu in balbezit. Plettenberg is nu in balbezit. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:6

43e minuut.
Raucherbrug verovert de bal door een tackle van achteren. Raucherbrug passt de bal zonder na te denken. Pflaster rent richting de bal. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Brandauer bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:7

44e minuut.
Menegucci onderschept slim de pass. Menegucci passt de bal met de wreef. Pflaster rent richting de bal. Pflaster haalt uit met een fantastische trap. Brandauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 88%, AFC Austrian Black Knights 12%.
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:8

70e minuut.
Plettenberg rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Hobl ... Strafschop! Plettenberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Plettenberg neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:9

73e minuut.
Fanizza kopt de bal weg. Klungelig pakt Sidders de bal. Sidders met een sublieme pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Sidders is nu in balbezit. Türmer begaat een overtreding. Sidders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Górnicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Kitzler de bal. Raucherbrug bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Brandauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peter met een sublieme pass. Sidders rent richting de bal. Burghart legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Burghart krijgt een gele kaart. Sidders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raucherbrug zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Brandauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Fanizza geeft een hoge lob. Sidders is nu in balbezit. Sidders passt de bal in één keer door. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster haalt uit met een fantastische trap. Brandauer bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Dippler rent richting de bal. Plettenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflaster draait met de bal, schiet en ... Brandauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:10

88e minuut.
Menegucci passt de bal in één keer door. Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raucherbrug is nu in balbezit. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Menegucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Menegucci geeft een hoge lob. Daar is Dippler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaster rent richting de bal. Pflaster haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 86%, AFC Austrian Black Knights 14%.
Arsenal Ajax - AFC Austrian Black Knights 0:10