Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kärnten masih12
andi Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Zaremba met de inworp. Doppler geeft een lange en hoge pass. Wollermann probeert de bal met de borst te controleren. Mendt is nu in balbezit. Mendt haalt uit met een fantastische trap. Finstermann bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Zaremba is nu in balbezit. Lixen verovert de bal door een tackle van achteren. Lixen passt de bal zonder na te denken. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak schiet op doel. Senn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Wollermann geeft een hoge lob. Doppler kopt de bal weg. Klungelig pakt Madl de bal. Mendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendt haalt uit met een fantastische trap. Finstermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Geroldinger geeft de bal voor. Rennhak is nu in balbezit. Keidel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak haalt uit met een fantastische trap. Senn bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kärnten 43%, masih12 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc kärnten - masih12 0:0

56e minuut.
Heidrich is nu in balbezit. Heidrich geeft een hoge lob. Geroldinger geeft de bal voor. Gartner rent richting de bal. Gartner geeft de bal voor. Finstermann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Heidrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Heidrich met een sublieme pass. Daar is Geroldinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendt bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doppler geeft een hoge lob. Fritz kopt de bal weg. Madl bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer is nu in balbezit. Obermayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Gartner rent richting de bal. Gartner speelt de bal door. Heidrich probeert naar een medespeler te passen. Obermayer is nu in balbezit. Obermayer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Keidel speelt de bal door. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser passt de bal zonder na te denken. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - masih12 0:1

86e minuut.
Seiser probeert de bal aan de voet te houden. Seifert bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keidel. Seifert is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wollermann met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kärnten 44%, masih12 56%.
fc kärnten - masih12 0:1