Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ajax young boys bjk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten poor
weak Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Lücke rent richting de bal. Türmer verovert de bal door een tackle van achteren. Tschauner is nu in balbezit. Türmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Türmer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - young boys bjk 1:0

11e minuut.
Türmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lücke onderschept slim de pass. Lücke probeert naar een medespeler te passen. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dippler probeert naar een medespeler te passen. Heim heeft problemen om de bal te vangen. Heim passt de bal in één keer door. Türmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Türmer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Tschauner verovert de bal door een tackle van achteren. Tschauner schiet op doel. Deinhofer probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Feuerstein geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bruckner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Holzer rent richting de bal. Feuerstein onderschept slim de pass. Feuerstein met een sublieme pass. Tschauner is nu in balbezit. Tschauner draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - young boys bjk 2:0

41e minuut.
Braumeister rent richting de bal. Kitzler rent richting de bal. Braumeister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Braumeister krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kitzler geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braumeister zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walk is nu in balbezit. Walk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 51%, young boys bjk 49%.
Arsenal Ajax - young boys bjk 2:0

47e minuut.
Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Heim onderschept slim de pass. Heim probeert naar een medespeler te passen. Tschauner rent richting de bal. Tschauner haalt uit met een fantastische trap. Bruckner bokst de bal weg.

57e minuut.
Burghart is nu in balbezit. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk draait met de bal, schiet en ... Brandauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Brandauer speelt de bal door. Feuerstein kopt de bal weg. Daar is Dippler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erzbaron verovert de bal door een tackle van achteren. Erzbaron draait met de bal, schiet en ... Brandauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Walk kopt de bal weg. Braumeister is nu in balbezit. Braumeister passt de bal met de wreef. Erzbaron rent richting de bal. Erzbaron haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Brandauer niet meer kan verder spelen. Dörfler komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 52%, young boys bjk 48%.
Arsenal Ajax - young boys bjk 2:0