Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
young boys bjk Arsenal Ajax
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Lücke bereikt de bal nog maar net als eerste. Lücke geeft een hoge lob. Hobl kopt de bal weg. Türmer is nu in balbezit. Türmer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Springer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
young boys bjk - Arsenal Ajax 0:1

20e minuut.
Kitzler bereikt de bal nog maar net als eerste. Braumeister probeert naar een medespeler te passen. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hobl de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Burghart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lehner komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Feuerstein met een sublieme pass. Deinhofer heeft problemen om de bal te vangen. Deinhofer passt de bal zonder na te denken. Lehner is nu in balbezit. Lehner geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young boys bjk 52%, Arsenal Ajax 48%.
young boys bjk - Arsenal Ajax 0:1

49e minuut.
Hofmann kopt de bal weg. Daar is Lehner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walk rent richting de bal. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
young boys bjk - Arsenal Ajax 1:1

59e minuut.
Hobl geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Braumeister zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lehner heeft problemen om de bal te vangen. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron schiet op doel. Brandauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
young boys bjk - Arsenal Ajax 2:1

67e minuut.
Peter geeft een lange en hoge pass. Springer kopt de bal weg. Wück met een sublieme pass. Erzbaron rent richting de bal. Erzbaron haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lücke is nu in balbezit. Lücke geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Peter de bal onder controle te krijgen. Erzbaron is nu in balbezit. Erzbaron draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
young boys bjk - Arsenal Ajax 3:1

70e minuut.
Feuerstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerstein passt de bal in één keer door. Tschauner is nu in balbezit. Tschauner draait met de bal, schiet en ... Bruckner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
young boys bjk - Arsenal Ajax 3:2

72e minuut.
Türmer probeert naar een medespeler te passen. Heim is nu in balbezit. Braumeister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Heim roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Heim kan niet meer verder spelen. Franzke komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lehner geeft een hoge lob. Türmer is nu in balbezit. Türmer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Deinhofer de bal onder controle te krijgen. Bruckner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young boys bjk 56%, Arsenal Ajax 44%.
young boys bjk - Arsenal Ajax 3:2