Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
steinhaus AFC Austrian Black Knights
Normal Tactiek p3
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 31.4
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Falkenau is nu in balbezit. Hades bereikt de bal nog maar net als eerste. Hades passt de bal in één keer door. Redlinger heeft problemen om de bal te vangen. Redlinger draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - AFC Austrian Black Knights 0:1

4e minuut.
Detzlhofer met een sublieme pass. Poier bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Goldberg krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Hoffer probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Melka stond buitenspel. Hangweirer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Redlinger rent richting de bal. Redlinger draait met de bal, schiet en ... Hoffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Hoffer trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Detzlhofer met een snelle inworp. Falkenau speelt de bal door. Klink probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Unglück bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenau verovert de bal door een tackle van achteren. Brunmayr bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Redlinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - AFC Austrian Black Knights 0:2

20e minuut.
Teufl is nu in balbezit. Redlinger rent richting de bal. Teufl begaat een overtreding. Redlinger roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Redlinger kan niet meer verder spelen. Dammeier komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Inworp. Golz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkenau geeft de bal voor. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Wong rent richting de bal. Wong geeft de bal voor. Hades kopt de bal weg. Dammeier rent richting de bal. Dammeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Poier is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Detzlhofer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Falkenau bereikt de bal nog maar net als eerste. Falkenau geeft een lange en hoge pass. Hoffer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Hades is nu in balbezit. Hades passt de bal zonder na te denken. Falkenau probeert naar een medespeler te passen. Detzlhofer rent richting de bal. Detzlhofer geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - AFC Austrian Black Knights 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steinhaus 82%, AFC Austrian Black Knights 18%.
steinhaus - AFC Austrian Black Knights 0:3

47e minuut.
Inworp. Golz met de inworp. Falkenau met een sublieme pass. Dammeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dammeier rent richting de bal. Dammeier passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Brunmayr de bal onder controle te krijgen. Dammeier is nu in balbezit. Dammeier haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dammeier is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dammeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Dammeier speelt de bal door. Brunmayr is nu in balbezit. Brunmayr draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - AFC Austrian Black Knights 0:4

87e minuut.
Falkenau verovert de bal door een tackle van achteren. Falkenau geeft een hoge lob. Brunmayr kopt de bal weg. Dammeier rent richting de bal. Dammeier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
steinhaus - AFC Austrian Black Knights 0:5

89e minuut.
Goldberg maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Brunmayr kopt de bal weg. Dammeier probeert de bal aan de voet te houden. Hades rent richting de bal. Hades haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Detzlhofer met de inworp. Falkenau heeft problemen om de bal te vangen. Falkenau geeft de bal voor. Dammeier rent richting de bal. Dammeier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: steinhaus 66%, AFC Austrian Black Knights 34%.
steinhaus - AFC Austrian Black Knights 0:5