Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights steinhaus
p3 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
41.7 gemiddelde waardering 18.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen zwak


7e minuut.
Plettenberg passt de bal in één keer door. Meisner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel. Meisner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Murauer is nu in balbezit. Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Sidders passt de bal in één keer door. Meisner rent richting de bal. Meisner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Poier rent richting de bal. Sidders onderschept slim de pass. Sidders geeft een hoge lob. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sidders met een snelle inworp. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza geeft een hoge lob. Meisner springt en kopt de bal. Hoffer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 1:0

26e minuut.
Teufl is nu in balbezit. Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel. Hoffer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 2:0

29e minuut.
Fanizza passt de bal zonder na te denken. Daar is Deutsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teufl probeert naar een medespeler te passen. Deutsch probeert de bal met de borst te controleren. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Fanizza rent richting de bal. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg passt de bal in één keer door. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Murauer kopt de bal weg. Plettenberg probeert de bal aan de voet te houden. Meisner rent richting de bal. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 3:0

36e minuut.
Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Melka rent richting de bal. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kaiserseder trapt de bal weg van het doel. Inworp. Fanizza met de inworp. Plettenberg controleert de bal met de borst. Plettenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Vilhena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vilhena geeft een hoge lob. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Hoffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Deutsch passt de bal zonder na te denken. Unglück rent richting de bal. Plettenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 12%, steinhaus 88%.
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 3:0

47e minuut.
Fanizza geeft een hoge lob. Klink heeft problemen om de bal te vangen. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Plettenberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klink. Plettenberg is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fanizza met een snel genomen vrije trap. Daar is Meisner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 4:0

49e minuut.
Murauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Sidders onderschept slim de pass. Hampel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hampel krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Fanizza kopt de bal weg. Klungelig pakt Deutsch de bal. Deutsch passt de bal met de wreef. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Fanizza heeft problemen om de bal te vangen. Fanizza geeft de bal voor. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Doeltrap. Hampel trapt de bal weg van het doel. Gardaš kopt de bal weg. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kaiserseder geeft de bal voor. Inworp. Fanizza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Hoffer bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Borović is nu in balbezit. Borović geeft de bal voor. Klungelig pakt Unglück de bal. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza met een sublieme pass. Meisner rent richting de bal. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 5:0

73e minuut.
Sidders met een sublieme pass. Górnicz rent richting de bal. Górnicz geeft een lange en hoge pass. Sidders rent richting de bal. Sidders geeft de bal voor. Hoffer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Meisner de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 6:0

75e minuut.
Sidders is nu in balbezit. Sidders met een sublieme pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kaiserseder de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Deutsch rent richting de bal. Meisner rent richting de bal. Meisner passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Plettenberg de bal. Plettenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 7:0

83e minuut.
Borović geeft de bal voor. Klink bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch onderschept slim de pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Gardaš met een sublieme pass. Klungelig pakt Fanizza de bal. Fanizza speelt de bal door. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 8:0

86e minuut.
Melka is nu in balbezit. Melka probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Sidders met een snelle inworp. Fanizza geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Sidders probeert naar een medespeler te passen. Borović is nu in balbezit. Borović geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deutsch de bal. Deutsch schiet op doel. Hoffer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meisner krijgt zijn hoofd ertegen. Hoffer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Hoffer trapt de bal weg. Inworp. Sidders met de inworp. Fanizza heeft problemen om de bal te vangen. Fanizza geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 7%, steinhaus 93%.
AFC Austrian Black Knights - steinhaus 8:0