Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
young boys bjk kremser CF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


6e minuut.
Braumeister geeft een hoge lob. Erzbaron probeert de bal met de borst te controleren. Steiner is nu in balbezit. Erzbaron onderschept slim de pass. Erzbaron schiet op doel. Mitterböck bokst de bal weg.

10e minuut.
Deinhofer speelt de bal door. Klungelig pakt Döck de bal. Döck met een sublieme pass. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lechner verovert de bal door een tackle van achteren. Wück verovert de bal door een tackle van achteren. Wück met een sublieme pass. Erzbaron is nu in balbezit. Erzbaron schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Friedl speelt de bal door. Daar is Weiland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rau speelt de bal door. Fengler rent richting de bal. Fengler haalt uit met een fantastische trap. Bruckner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Kitzler is nu in balbezit. Kitzler speelt de bal door. Erzbaron rent richting de bal. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Walk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Walk rent richting de bal. Dauengauer is nu in balbezit. Walk onderschept slim de pass. Erzbaron rent richting de bal. Erzbaron haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young boys bjk 50%, kremser CF 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
young boys bjk - kremser CF 0:0

56e minuut.
Weiland is nu in balbezit. Rau verovert de bal door een tackle van achteren. Fengler rent richting de bal. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Döck verovert de bal door een tackle van achteren. Döck probeert naar een medespeler te passen. Rau bereikt de bal nog maar net als eerste. Rau draait met de bal, schiet en ... Bruckner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
young boys bjk - kremser CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: young boys bjk 70%, kremser CF 30%.
young boys bjk - kremser CF 0:1