Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kremser CF young boys bjk
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


4e minuut.
Daar is Braumeister, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jagersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagersberger geeft een hoge lob. Rau rent richting de bal. Rau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Weiland is nu in balbezit. Rau onderschept slim de pass. Rau met een sublieme pass. Fengler rent richting de bal. Fengler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Bruckner trapt de bal weg. Döck kopt de bal weg. Wück heeft problemen om de bal te vangen. Rau is nu in balbezit. Rau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - young boys bjk 1:0

8e minuut.
Wück probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lechner is nu in balbezit. Lechner geeft een lange en hoge pass. Fengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Kitzler geeft een hoge lob. Weiland kopt de bal weg. Klungelig pakt Walk de bal. Erzbaron bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kremser CF - young boys bjk 1:1

15e minuut.
Springer geeft een lange en hoge pass. Häupl is nu in balbezit. Erzbaron onderschept slim de pass. Erzbaron schiet op doel. Steiner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Weiland speelt de bal door. Friedl rent richting de bal. Holzer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Holzer is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Wück onderschept slim de pass. Wück speelt de bal door. Fengler rent richting de bal. Fengler draait met de bal, schiet en ... Bruckner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - young boys bjk 2:1

37e minuut.
Lücke passt de bal in één keer door. Walk bereikt de bal nog maar net als eerste. Erzbaron rent richting de bal. Walk is nu in balbezit. Walk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Deinhofer trapt de bal weg van het doel. Döck kopt de bal weg. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Fengler verovert de bal door een tackle van achteren. Fengler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Wück rent richting de bal. Rau verovert de bal door een tackle van achteren. Rau met een sublieme pass. Friedl is nu in balbezit. Friedl geeft de bal voor. Bruckner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 45%, young boys bjk 55%.
kremser CF - young boys bjk 2:1

74e minuut.
Deinhofer geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Friedl met de inworp. Rau is nu in balbezit. Rau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kremser CF - young boys bjk 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kremser CF 45%, young boys bjk 55%.
kremser CF - young boys bjk 3:1