Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
masih12 Arsenal Ajax
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Hobl geeft de bal voor. Rennhak rent richting de bal. Hofmann is nu in balbezit. Seiser onderschept slim de pass. Seiser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
masih12 - Arsenal Ajax 1:0

16e minuut.
Kitzler geeft een hoge lob. Tschauner bereikt de bal nog maar net als eerste. Türmer rent richting de bal. Türmer draait met de bal, schiet en ... Geroldinger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Burghart onderschept slim de pass. Türmer rent richting de bal. Frei rent richting de bal. Türmer onderschept slim de pass. Türmer draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Frei onderschept slim de pass. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Burghart is nu in balbezit. Seiser verovert de bal door een tackle van achteren. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Brandauer met een harde bal richting middenveld. Feuerstein kopt de bal weg. Dippler rent richting de bal. Rennhak onderschept slim de pass. Rennhak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Frei passt de bal in één keer door. Rennhak rent richting de bal. Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak verovert de bal door een tackle van achteren. Rennhak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Madl probeert de bal met de borst te controleren. Burghart verovert de bal door een tackle van achteren. Burghart passt de bal zonder na te denken. Tschauner rent richting de bal. Tschauner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Peter bereikt de bal nog maar net als eerste. Peter geeft de bal voor. Tschauner is nu in balbezit. Tschauner schiet op doel. Finstermann werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
masih12 - Arsenal Ajax 1:1

36e minuut.
Wollermann geeft een lange en hoge pass. Hofmann is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seifert. Seifert krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 51%, Arsenal Ajax 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
masih12 - Arsenal Ajax 1:1

49e minuut.
Seiser onderschept slim de pass. Rennhak is nu in balbezit. Seiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser schiet op doel. Brandauer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Türmer is nu in balbezit. Frei is nu in balbezit. Türmer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Frei raakt geblesseerd tijdens het duel. Frei zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brandauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Madl verovert de bal door een tackle van achteren. Burghart bereikt de bal nog maar net als eerste. Madl begaat een overtreding. Burghart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Burghart kan niet meer verder spelen. Lehner komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: masih12 33%, Arsenal Ajax 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
masih12 - Arsenal Ajax 1:1