Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Ajax masih12
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Rennhak is nu in balbezit. Rennhak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hobl de bal onder controle te krijgen. Lobstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobstein draait met de bal, schiet en ... Brandauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Peter geeft een hoge lob. Heim is nu in balbezit. Gschwobat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gschwobat krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Fritz is nu in balbezit. Fritz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Peter de bal. Seiser rent richting de bal. Seiser geeft een hoge lob. Brandauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 49%, masih12 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Ajax - masih12 0:0

53e minuut.
Madl is nu in balbezit. Madl geeft een lange en hoge pass. Hofmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiser onderschept slim de pass. Seiser haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hofmann speelt de bal door. Burghart is nu in balbezit. Burghart passt de bal in één keer door. Tschauner rent richting de bal. Tschauner haalt uit met een fantastische trap. Finstermann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Madl speelt de bal door. Wollermann is nu in balbezit. Wollermann geeft een hoge lob. Tschauner is nu in balbezit. Tschauner haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ajax - masih12 1:0

75e minuut.
Türmer met een sublieme pass. Seiser is nu in balbezit. Seiser speelt de bal door. Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rennhak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Madl is nu in balbezit. Madl geeft een hoge lob. Hobl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rennhak rent richting de bal. Rennhak draait met de bal, schiet en ... Brandauer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ajax 43%, masih12 57%.
Arsenal Ajax - masih12 1:0