Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights fc kärnten
p3 Tactiek andi
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.7 gemiddelde waardering 15.3
solide Schieten waardeloos
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


1e minuut.
Vilhena rent richting de bal. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Meisner kopt de bal weg. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Borović speelt de bal door. Klungelig pakt Sidders de bal. Sidders geeft een hoge lob. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Zehender speelt de bal door. Maus rent richting de bal. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza geeft een hoge lob. Plettenberg krijgt zijn hoofd ertegen. Senn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Dowe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisner is nu in balbezit. Meisner haalt uit met een fantastische trap. Senn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 1:0

9e minuut.
Dowe geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanizza met de inworp. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Daar is Gartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanizza geeft de bal voor. Meisner is nu in balbezit. Meisner haalt uit met een fantastische trap. Zach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Zehender bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza onderschept slim de pass. Fanizza geeft een lange en hoge pass. Meisner springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 2:0

18e minuut.
Fanizza onderschept slim de pass. Gartner rent richting de bal. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza geeft een lange en hoge pass. Meisner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sidders geeft een hoge lob. Dowe bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 3:0

27e minuut.
Heidrich rent richting de bal. Heidrich speelt de bal door. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel. Na een snelle pass probeert Meisner de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Daar is Fanizza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fanizza speelt de bal door. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zehender bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardaš verovert de bal door een tackle van achteren. Gartner maakt een afschuwelijke overtreding. Gartner krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Maus kopt de bal weg. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch passt de bal zonder na te denken. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Gartner is nu in balbezit. Plettenberg onderschept slim de pass. Plettenberg geeft de bal voor. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Heidrich is nu in balbezit. Plettenberg onderschept slim de pass. Plettenberg geeft een lange en hoge pass. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 4:0

41e minuut.
Deutsch onderschept slim de pass. Deutsch passt de bal met de wreef. Meisner is nu in balbezit. Meisner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 5:0

43e minuut.
Borović onderschept slim de pass. Borović geeft een hoge lob. Meisner kopt de bal weg. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 9%, fc kärnten 91%.
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 6:0

49e minuut.
Plettenberg rent richting de bal. Klungelig pakt Meisner de bal. Plettenberg rent richting de bal. Meisner is nu in balbezit. Meisner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Borović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dammeier komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Fanizza met de inworp. Meisner is nu in balbezit. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Zach probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Klungelig pakt Zach de bal. Meisner is nu in balbezit. Deutsch rent richting de bal. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch geeft een hoge lob. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner draait met de bal, schiet en ... Senn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Gardaš kopt de bal weg. Sidders speelt de bal door. Meisner heeft problemen om de bal te vangen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg schiet op doel. Senn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deutsch is nu in balbezit. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deutsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch geeft een lange en hoge pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap. Senn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 7:0

83e minuut.
Klungelig pakt Gartner de bal. Deutsch is nu in balbezit. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 35%, fc kärnten 65%.
AFC Austrian Black Knights - fc kärnten 8:0