Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc kärnten AFC Austrian Black Knights
andi Tactiek p3
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 41.4
poor Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


5e minuut.
Fanizza passt de bal zonder na te denken. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch speelt de bal door. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:1

6e minuut.
Obermayer rent richting de bal. Obermayer passt de bal in één keer door. Daar is Gartner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:2

10e minuut.
Deutsch probeert naar een medespeler te passen. Meisner is nu in balbezit. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel. Senn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:3

11e minuut.
Obermayer speelt de bal door. Heidrich is nu in balbezit. Heidrich probeert naar een medespeler te passen. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:4

22e minuut.
Fanizza met de inworp. Sidders rent richting de bal. Zaremba bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg onderschept slim de pass. Plettenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Plettenberg is nu in balbezit. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Senn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:5

34e minuut.
Senn trapt de bal weg. Gardaš bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardaš geeft de bal voor. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sidders zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza passt de bal met de wreef. Meisner rent richting de bal. Meisner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fanizza bereikt de bal nog maar net als eerste. Obermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza geeft een lange en hoge pass. Senn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:6

40e minuut.
Plettenberg met een sublieme pass. Meisner is nu in balbezit. Met opzet legt Heidrich zijn tegenspeler op de grond. Heidrich krijgt een gele kaart. Meisner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fanizza wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Senn trapt de bal weg van het doel. Inworp. Gardaš met een snelle inworp. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Sidders is nu in balbezit. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Deutsch de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kärnten 84%, AFC Austrian Black Knights 16%.
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:6

47e minuut.
Daar is Deutsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch passt de bal met de wreef. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:7

48e minuut.
Obermayer onderschept slim de pass. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Fanizza passt de bal zonder na te denken. Meisner rent richting de bal. Meisner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Gardaš is nu in balbezit. Gardaš speelt de bal door. Plettenberg met een sublieme pass. Meisner is nu in balbezit. Meisner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:8

51e minuut.
Gardaš is nu in balbezit. Gardaš geeft een lange en hoge pass. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch schiet op doel. Senn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:9

55e minuut.
Meisner is nu in balbezit. Deutsch is nu in balbezit. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Zaremba is nu in balbezit. Fanizza verovert de bal door een tackle van achteren. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Sidders met een sublieme pass. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg passt de bal met de wreef. Deutsch rent richting de bal. Deutsch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:10

62e minuut.
Obermayer speelt de bal door. Mendt heeft problemen om de bal te vangen. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Senn bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:11

64e minuut.
Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg passt de bal in één keer door. Deutsch rent richting de bal. Meisner is nu in balbezit. Meisner schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:12

70e minuut.
Gardaš rent richting de bal. Gardaš geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zaremba de bal. Plettenberg rent richting de bal. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Senn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Meisner is nu in balbezit. Meisner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:13

73e minuut.
Sidders speelt de bal door. Meisner rent richting de bal. Sidders geeft een lange en hoge pass. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Deutsch is nu in balbezit. Deutsch haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Zach de bal. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg geeft een hoge lob. Daar is Meisner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisner draait met de bal, schiet en ... Senn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:14

80e minuut.
Daar is Plettenberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plettenberg passt de bal zonder na te denken. Deutsch rent richting de bal. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Senn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:15

80e minuut.
Obermayer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mendt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch verovert de bal door een tackle van achteren. Deutsch schiet op doel. Senn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fanizza zal de hoekschop nemen. Daar is Deutsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deutsch draait met de bal, schiet en ... Dowe probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Senn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:16

86e minuut.
Keidel rent richting de bal. Sidders verovert de bal door een tackle van achteren. Sidders geeft een lange en hoge pass. Plettenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Plettenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:17

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fanizza met een snelle inworp. Meisner controleert de bal met de borst. Meisner haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Sidders geeft de bal voor. Klungelig pakt Zaremba de bal. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Deutsch geeft een lange en hoge pass. Gartner controleert de bal met de borst. Plettenberg is nu in balbezit. Plettenberg draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Meisner de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc kärnten 91%, AFC Austrian Black Knights 9%.
fc kärnten - AFC Austrian Black Knights 0:18