Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wienner Viktoria SkkL
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 15.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


21e minuut.
Wallisch is nu in balbezit. Ambros onderschept slim de pass. Ambros met een sublieme pass. Wohlfahrt is nu in balbezit. Wohlfahrt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wienner Viktoria - SkkL 0:1

25e minuut.
Voss rent richting de bal. Krapfen verovert de bal door een tackle van achteren. Krapfen geeft een lange en hoge pass. Wohlfahrt rent richting de bal. Wohlfahrt draait met de bal, schiet en ... König kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loch bereikt de bal nog maar net als eerste. Loch geeft een lange en hoge pass. Janko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stroh is nu in balbezit. Stroh draait met de bal, schiet en ... König verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Wallisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambros onderschept slim de pass. Ambros passt de bal met de wreef. Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wienner Viktoria - SkkL 0:2

43e minuut.
Stroh bereikt de bal nog maar net als eerste. Stroh passt de bal in één keer door. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Wohlfahrt verovert de bal door een tackle van achteren. Wohlfahrt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wienner Viktoria 51%, SkkL 49%.
Wienner Viktoria - SkkL 0:2

49e minuut.
Janko rent richting de bal. Dustl rent richting de bal. Janko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janko schiet op doel. Dustl probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rotter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Kümmerle passt de bal met de wreef. Janko is nu in balbezit. Janko draait met de bal, schiet en ... Potter bereikt de bal nog maar net als eerste. Potter schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Janko verovert de bal door een tackle van achteren. Janko speelt de bal door. Kümmerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Janko is nu in balbezit. Janko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wienner Viktoria 47%, SkkL 53%.
Wienner Viktoria - SkkL 0:2