Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Admiral SCH WIEN
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Daar is Hinterleitner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pechkabt rent richting de bal. Pechkabt schiet op doel. Hell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steinholzer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - SCH WIEN 0:1

26e minuut.
Pichlmann rent richting de bal. Kucht verovert de bal door een tackle van achteren. Kucht geeft een lange en hoge pass. Deiss is nu in balbezit. Deiss schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Hell verovert de bal door een tackle van achteren. Pichlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichlmann met een sublieme pass. Ehrenzweig rent richting de bal. Ehrenzweig haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Admiral - SCH WIEN 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 45%, SCH WIEN 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Admiral - SCH WIEN 1:1

46e minuut.
Esch bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrenzweig rent richting de bal. Pichlmann rent richting de bal. Pichlmann draait met de bal, schiet en ... Simmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Admiral - SCH WIEN 2:1

63e minuut.
Nord met de inworp. Reichenau is nu in balbezit. Reichenau speelt de bal door. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Steinholzer trapt de bal weg. Kucht kan de bal niet met de borst controleren. Kucht passt de bal in één keer door. Pechkabt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pechkabt schiet op doel. Steinholzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Admiral - SCH WIEN 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Admiral 37%, SCH WIEN 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Admiral - SCH WIEN 2:2