Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
vigo Wienner Viktoria
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Hecke is nu in balbezit. Papst rent richting de bal. Ebbers onderschept slim de pass. Hecke verovert de bal door een tackle van achteren. Hecke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - Wienner Viktoria 1:0

34e minuut.
Stelzenbacher onderschept slim de pass. Stelzenbacher probeert naar een medespeler te passen. Papst rent richting de bal. Hecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Hecke haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Frey passt de bal met de wreef. Stelzenbacher rent richting de bal. Ebbers tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stelzenbacher moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Stelzenbacher kan niet meer verder spelen. Öllinger komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Wallner geeft een lange en hoge pass. Inworp. Potter met de inworp. Janko rent richting de bal. Janko geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. Hinze rent richting de bal. Hecke onderschept slim de pass. Papst bereikt de bal nog maar net als eerste. Papst schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - Wienner Viktoria 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vigo 42%, Wienner Viktoria 58%.
vigo - Wienner Viktoria 2:0

48e minuut.
Hinze geeft een lange en hoge pass. Mayrhofer rent richting de bal. Mayrhofer geeft de bal voor. Potter kopt de bal weg. Kümmerle is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - Wienner Viktoria 2:1

63e minuut.
Pflingsten bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflingsten geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potter met een snelle inworp. Janko geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
vigo - Wienner Viktoria 2:2

74e minuut.
Ebbers geeft een lange en hoge pass. Kümmerle probeert de bal met de borst te controleren. Janko bereikt de bal nog maar net als eerste. Janko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
vigo - Wienner Viktoria 2:3

82e minuut.
Janko probeert de bal aan de voet te houden. Hinze rent richting de bal. Hinze speelt de bal door. Kümmerle rent richting de bal. Kümmerle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: vigo 49%, Wienner Viktoria 51%.
vigo - Wienner Viktoria 2:3