Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Bull Salzburg 1 SkkL
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 16.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


9e minuut.
Nebauer rent richting de bal. Wohlfahrt onderschept slim de pass. Wohlfahrt passt de bal zonder na te denken. Dag bereikt de bal nog maar net als eerste. Dag schiet op doel. Speck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Ernst is nu in balbezit. Dorfinger verovert de bal door een tackle van achteren. Dorfinger geeft een lange en hoge pass. Eidenhammer heeft problemen om de bal te vangen. Eidenhammer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Dustl bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenhammer verovert de bal door een tackle van achteren. Eidenhammer geeft een hoge lob. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum schiet op doel. Rotter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lindner heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Bull Salzburg 1 - SkkL 1:0

35e minuut.
Jagersberger passt de bal met de wreef. Eidenhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Eidenhammer probeert naar een medespeler te passen. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Vierlinger geeft een lange en hoge pass. Dorfinger rent richting de bal. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. Lindner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Salzburg 1 46%, SkkL 54%.
Red Bull Salzburg 1 - SkkL 1:0

53e minuut.
Lell verovert de bal door een tackle van achteren. Mendt onderschept slim de pass. Mendt passt de bal zonder na te denken. Pottebaum is nu in balbezit. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nebauer geeft een hoge lob. Lell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jagersberger kopt de bal weg. Pottebaum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pottebaum haalt uit met een fantastische trap. Rotter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Bull Salzburg 1 52%, SkkL 48%.
Red Bull Salzburg 1 - SkkL 1:0