Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hammarby FC Påskallavik FC
Krish Tactiek Fredde 2
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.2 gemiddelde waardering 43.1
good Schieten outstanding
average Passen good
average Verdedigen adequate


4e minuut.
Dehon speelt de bal door. Lipiński is nu in balbezit. Lipiński passt de bal in één keer door. Měšťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Měšťan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Bruzdewicz passt de bal zonder na te denken. Aït Ouamar rent richting de bal. Aït Ouamar passt de bal met de wreef. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel. Koitmets bokst de bal weg.

15e minuut.
Höjer rent richting de bal. Höjer geeft de bal voor. Aït Ouamar heeft problemen om de bal te vangen. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Priimets bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiland verovert de bal door een tackle van achteren. Wiland speelt de bal door. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wiland passt de bal met de wreef. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan is nu in balbezit. Jordan schiet op doel. Koitmets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hammarby FC - Påskallavik FC 0:1

34e minuut.
Priimets raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mojsilović komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Wiland met een sublieme pass. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pranagal is nu in balbezit. Bruzdewicz onderschept slim de pass. Bruzdewicz passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Hammarby FC - Påskallavik FC 0:2

45e minuut.
Aït Ouamar passt de bal zonder na te denken. Wiland geeft een hoge lob. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hammarby FC - Påskallavik FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hammarby FC 64%, Påskallavik FC 36%.
Hammarby FC - Påskallavik FC 0:3

47e minuut.
Wiland passt de bal zonder na te denken. Jordan is nu in balbezit. Grajewski begaat een overtreding. Grajewski krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Kurzemnieks met een sublieme pass. Měšťan bereikt de bal nog maar net als eerste. Měšťan met een sublieme pass. Lipiński rent richting de bal. Lipiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pranagal rent richting de bal. Pranagal probeert naar een medespeler te passen. Koflík is nu in balbezit. Koflík geeft een lange en hoge pass. Měšťan maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Näslund rent richting de bal. Näslund speelt de bal door. Gutiérrez Díaz rent richting de bal. Lipiński verovert de bal door een tackle van achteren. Lipiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kurzemnieks kopt de bal weg. Inworp. Benia met de inworp. Wiland geeft een hoge lob. Jordan krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Koflík is nu in balbezit. Koflík geeft een hoge lob. Lipiński is nu in balbezit. Lipiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Na een snelle pass probeert Urwyler de bal onder controle te krijgen. Aït Ouamar rent richting de bal. Aït Ouamar passt de bal zonder na te denken. Jordan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordan schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Pranagal geeft een lange en hoge pass. Inworp. Höjer met de inworp. Bruzdewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruzdewicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Höjer geeft een hoge lob. Daar is Urwyler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordan rent richting de bal. Jordan schiet op doel. Koitmets werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hammarby FC - Påskallavik FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hammarby FC 59%, Påskallavik FC 41%.
Hammarby FC - Påskallavik FC 0:4