Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Xlashrs FC Fryktad IP
08 Stats W Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
10% Spel op eigen helft 90%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.4 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen weak


1e minuut.
Thue probeert naar een medespeler te passen. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki geeft de bal voor. De Rosario maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Kadović heeft problemen om de bal te vangen. Kadović passt de bal zonder na te denken. De Rosario rent richting de bal. De Rosario schiet op doel. Moström probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 1:0

6e minuut.
Łobodzki heeft problemen om de bal te vangen. Łobodzki passt de bal in één keer door. Kadović is nu in balbezit. Kadović schiet op doel. Moström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 2:0

8e minuut.
De Rosario geeft een lange en hoge pass. Kadović rent richting de bal. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 3:0

8e minuut.
Klungelig pakt André de bal. André passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lovesson de bal. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
André raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Spong komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Thue is nu in balbezit. Thue probeert naar een medespeler te passen. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki geeft een hoge lob. De Rosario springt en kopt de bal. Moström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 4:0

11e minuut.
Klungelig pakt Lovesson de bal. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Lovesson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lovesson krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Bäfverholm met een sublieme pass. Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. Thue geeft de bal voor. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Elm trapt de bal weg. Thue kopt de bal weg. İltan is nu in balbezit. İltan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Łobodzki met een sublieme pass. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Elm is nu in balbezit. Kadović onderschept slim de pass. Kadović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Moström trapt de bal weg van het doel. Moine met een sublieme pass. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 5:0

19e minuut.
İltan verovert de bal door een tackle van achteren. İltan passt de bal in één keer door. Kadović is nu in balbezit. Kadović schiet op doel. Moström werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 6:0

20e minuut.
Kadović rent richting de bal. Kadović passt de bal zonder na te denken. Elm bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan verovert de bal door een tackle van achteren. İltan haalt uit met een fantastische trap. Moström kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Bäfverholm geeft de bal voor. Hellman controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Yosipchuk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Moine geeft een hoge lob. İltan rent richting de bal. İltan probeert naar een medespeler te passen. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 7:0

29e minuut.
Moine speelt de bal door. De Rosario probeert de bal met de borst te controleren. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 8:0

31e minuut.
Daar is Kadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moine met een sublieme pass. Kadović heeft problemen om de bal te vangen. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 9:0

35e minuut.
Thue kan de bal niet met de borst controleren. Thue speelt de bal door. Daar is Łobodzki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kadović is nu in balbezit. Kadović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 10:0

39e minuut.
Rucci met een sublieme pass. Łobodzki is nu in balbezit. Łobodzki met een sublieme pass. Kadović is nu in balbezit. Kadović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 11:0

43e minuut.
İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović rent richting de bal. Kadović passt de bal met de wreef. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 12%, Fryktad IP 88%.
Xlashrs FC - Fryktad IP 12:0

47e minuut.
İltan heeft problemen om de bal te vangen. İltan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yosipchuk de bal. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 13:0

50e minuut.
Daar is Kadović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İltan is nu in balbezit. İltan met een sublieme pass. De Rosario rent richting de bal. De Rosario draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Rucci passt de bal zonder na te denken. Kadović rent richting de bal. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović is nu in balbezit. Kadović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
İltan haalt uit met een fantastische trap. Elm probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Thue zal de hoekschop nemen. De Rosario maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kadović rent richting de bal. De Rosario rent richting de bal. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario is nu in balbezit. De Rosario draait met de bal, schiet en ... Moström bokst de bal weg.

60e minuut.
Bäfverholm kopt de bal weg. Elm rent richting de bal. Kadović verovert de bal door een tackle van achteren. Kadović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 14:0

62e minuut.
Łobodzki geeft de bal voor. Kadović probeert de bal aan de voet te houden. İltan is nu in balbezit. İltan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 15:0

67e minuut.
İltan rent richting de bal. De Rosario is nu in balbezit. İltan geeft een hoge lob. Kadović is nu in balbezit. Kadović schiet op doel. Moström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De Rosario rent richting de bal. De Rosario haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Moine bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntherquist verovert de bal door een tackle van achteren. Muntherquist speelt de bal door. De Rosario bereikt de bal nog maar net als eerste. De Rosario schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Klungelig pakt Bäfverholm de bal. Kadović rent richting de bal. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan schiet op doel. Moström maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 16:0

76e minuut.
Dimitriou rent richting de bal. Dimitriou geeft de bal voor. Klungelig pakt Muntherquist de bal. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ronnysson passt de bal zonder na te denken. De Rosario is nu in balbezit. Kadović bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan rent richting de bal. İltan schiet op doel. Moström probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kadović is nu in balbezit. Kadović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 17:0

80e minuut.
İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Łobodzki passt de bal zonder na te denken. Kadović rent richting de bal. Kadović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Kadović heeft problemen om de bal te vangen. Łobodzki rent richting de bal. Łobodzki passt de bal in één keer door. İltan bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Moström speelt de bal door. Thue kopt de bal weg. Klungelig pakt Kadović de bal. Kadović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Thue bereikt de bal nog maar net als eerste. İltan is nu in balbezit. Thue probeert naar een medespeler te passen. İltan is nu in balbezit. İltan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Muntherquist geeft de bal voor. Dimitriou kopt de bal weg. Klungelig pakt Yosipchuk de bal. Yosipchuk speelt de bal door. Rucci speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Xlashrs FC - Fryktad IP 18:0

89e minuut.
Kadović geeft de bal voor. Lambertsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bäfverholm rent richting de bal. Kadović probeert de bal met de borst te controleren. Kadović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Xlashrs FC 7%, Fryktad IP 93%.
Xlashrs FC - Fryktad IP 18:0