Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GuadalajaraDragons Spinjitzu
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 15.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen hopeless


1e minuut.
Stoor verovert de bal door een tackle van achteren. Yngsjö onderschept slim de pass. Yngsjö met een sublieme pass. Widegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Widegren draait met de bal, schiet en ... Hultin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Anklev is nu in balbezit. Anklev passt de bal zonder na te denken. Svedlund rent richting de bal. Svedlund draait met de bal, schiet en ... Grundel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Nordvi geeft een lange en hoge pass. Armfelt kopt de bal weg. Backlund geeft een lange en hoge pass. Widegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Widegren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Backlund speelt de bal door. Östberg is nu in balbezit. Östberg passt de bal in één keer door. Svedlund rent richting de bal. Svedlund schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GuadalajaraDragons - Spinjitzu 1:0

17e minuut.
Widarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoor. Widarsson is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Widarsson zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Svedlund maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GuadalajaraDragons 36%, Spinjitzu 64%.
GuadalajaraDragons - Spinjitzu 1:0

65e minuut.
Stoor onderschept slim de pass. Stoor passt de bal zonder na te denken. Yngsjö rent richting de bal. Widegren onderschept slim de pass. Widegren haalt uit met een fantastische trap. Hultin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Klungelig pakt Widegren de bal. Reinfeldt is nu in balbezit. Widegren tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Widegren krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Mohlin is nu in balbezit. Mohlin geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Anklev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Östberg geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cullborg verovert de bal door een tackle van achteren. Cullborg speelt de bal door. Widegren bereikt de bal nog maar net als eerste. Widegren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GuadalajaraDragons - Spinjitzu 1:1

78e minuut.
Armfelt speelt de bal door. Landberg is nu in balbezit. Svedlund verovert de bal door een tackle van achteren. Östberg rent richting de bal. Östberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GuadalajaraDragons - Spinjitzu 2:1

80e minuut.
Widegren rent richting de bal. Östberg onderschept slim de pass. Östberg passt de bal in één keer door. Svedlund is nu in balbezit. Svedlund haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Svedlund is nu in balbezit. Östberg is nu in balbezit. Svedlund is nu in balbezit. Östberg rent richting de bal. Östberg haalt uit met een fantastische trap. Janstigen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Landberg kopt de bal weg. Mohlin probeert de bal aan de voet te houden. Svedlund bereikt de bal nog maar net als eerste. Svedlund draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Zetterberg geeft een hoge lob. Widarsson rent richting de bal. Stoor maakt een afschuwelijke overtreding. Stoor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GuadalajaraDragons 46%, Spinjitzu 54%.
GuadalajaraDragons - Spinjitzu 2:1