Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
read medril kebababe bk
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Dennisson geeft de bal voor. Söderberg kopt de bal weg. Rundquist is nu in balbezit. Rundquist passt de bal in één keer door. Persgård verovert de bal door een tackle van achteren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Walter-Bucht geeft een hoge lob. Pärson is nu in balbezit. Steppenwolf verovert de bal door een tackle van achteren. Steppenwolf haalt uit met een fantastische trap. Bergwall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
read medril - kebababe bk 0:1

29e minuut.
Mattsson is nu in balbezit. Mattsson passt de bal zonder na te denken. Steppenwolf is nu in balbezit. Steppenwolf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
read medril - kebababe bk 0:2

31e minuut.
Rådigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rådigh passt de bal zonder na te denken. Steppenwolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Steppenwolf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
read medril - kebababe bk 0:3

45e minuut.
Klockare verovert de bal door een tackle van achteren. Klockare probeert naar een medespeler te passen. Steppenwolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Steppenwolf draait met de bal, schiet en ... Bergwall probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
read medril - kebababe bk 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: read medril 62%, kebababe bk 38%.
read medril - kebababe bk 0:4

70e minuut.
Steppenwolf verovert de bal door een tackle van achteren. Rådigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Steppenwolf is nu in balbezit. Rådigh bereikt de bal nog maar net als eerste. Rådigh draait met de bal, schiet en ... Bergwall probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Gynning is nu in balbezit. Rådigh rent richting de bal. Rådigh passt de bal zonder na te denken. Steppenwolf rent richting de bal. Steppenwolf draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klockare probeert de bal met de borst te controleren. Gynning rent richting de bal. Klockare tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klockare krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: read medril 47%, kebababe bk 53%.
read medril - kebababe bk 0:4