Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kebababe bk Bygg Verket i Uppsala
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Holfve probeert naar een medespeler te passen. Widegren is nu in balbezit. Widegren speelt de bal door. Holfve is nu in balbezit. Holfve draait met de bal, schiet en ... Dyring kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Plegert passt de bal met de wreef. Holfve speelt de bal door. Stenlund rent richting de bal. Stenlund haalt uit met een fantastische trap. Dyring werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kebababe bk - Bygg Verket i Uppsala 1:0

16e minuut.
Plegert probeert naar een medespeler te passen. Voight bereikt de bal nog maar net als eerste. Voight passt de bal in één keer door. Storck bereikt de bal nog maar net als eerste. Storck schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kebababe bk - Bygg Verket i Uppsala 1:1

24e minuut.
Voight met een sublieme pass. Trosell met een sublieme pass. Storck bereikt de bal nog maar net als eerste. Storck draait met de bal, schiet en ... Linusson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kebababe bk - Bygg Verket i Uppsala 1:2

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Voight de bal onder controle te krijgen. Storck is nu in balbezit. Storck draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brunzell de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kebababe bk - Bygg Verket i Uppsala 1:3

33e minuut.
Lokesson rent richting de bal. Storck bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokesson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Storck moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Storck kan niet meer verder spelen. Ljung komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kebababe bk 58%, Bygg Verket i Uppsala 42%.
kebababe bk - Bygg Verket i Uppsala 1:3

52e minuut.
Walter-Bucht is nu in balbezit. Voight is nu in balbezit. Voight passt de bal met de wreef. Ljung bereikt de bal nog maar net als eerste. Ljung schiet op doel. Linusson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell speelt de bal door. Bermgård speelt de bal door. Ljung is nu in balbezit. Ljung haalt uit met een fantastische trap. Linusson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kebababe bk 46%, Bygg Verket i Uppsala 54%.
kebababe bk - Bygg Verket i Uppsala 1:3