Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ifk gbg FC Gute
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.2
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Fingal met een sublieme pass. Dageby heeft problemen om de bal te vangen. Fingal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fingal krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Uggla bereikt de bal nog maar net als eerste. Skugge legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uggla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Uggla zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Jutbring probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ifk gbg - FC Gute 0:1

25e minuut.
Niklasson onderschept slim de pass. Fingal is nu in balbezit. Fingal speelt de bal door. Bertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertsson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tornving met een harde bal richting middenveld. Hattlund kopt de bal weg. Bertsson is nu in balbezit. Bertsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ifk gbg - FC Gute 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ifk gbg 47%, FC Gute 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ifk gbg - FC Gute 1:1

73e minuut.
Dageby speelt de bal door. Widell is nu in balbezit. Widell probeert naar een medespeler te passen. Kask rent richting de bal. Kask geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Sonnvik speelt de bal door. Muntherquist bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntherquist met een sublieme pass. Uggla is nu in balbezit. Uggla schiet op doel. Jutbring verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ifk gbg 62%, FC Gute 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ifk gbg - FC Gute 1:1